Ο Τζέισον Μομόα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας ταινίας “Aquaman and the Lost Kingdom” στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κόλλαγες; Εμείς θα το σκεφτόμασταν. Ψέματα δεν θα πούμε. 

Σύμφωνα με τη Sun, το 42χρονο παντονινό crush που όλους μας κάνει να κοιτάμε την οθόνη μας με ανοιχτό στόμα και να ψιλοζηλεύομε τη Lisa Bonet, βρίσκεται τώρα σε καραντίνα, αφού όλα τα μέλη της παραγωγής θα υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού. Παρέα θέλει; Εμείς μπορεί και να είμαστε πρόθυμοι. Μπορεί και όχι. Το σκεφτόμαστε, ξαναλέμε. 

https://twitter.com/hashtag/Aquaman?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

«Ο Τζέισον είναι καλά ευτυχώς και τώρα βρίσκεται στην απομόνωση, μετά από το θετικό τεστ. Αλλά όλη αυτή η κατάσταση είναι πραγματικός πονοκέφαλος για την παραγωγή. Τώρα ανησυχούν μήπως χρειαστεί να καθυστερήσουν κι άλλο τα γυρίσματα, ενώ ο χρόνος που έχουν είναι ήδη πολύ πιεσμένος», δήλωσε άτομο από την παραγωγή στην Sun.

Το θέμα βέβαια δεν είναι μόνο η υγεία του Momoa, που σύμφωνα με τις πληροφορίες αισθάνεται μια χαρά, αλλά τα γυρίσματα της ταινόας. Θεωρείται δεδομένο πως ο ηθοποιός έχει μεταδώσει τον ιό σε τεχνικούς και ηθοποιούς, αφού ερχόταν συνεχώς σε επαφή με όλους. Από συμπρωταγωνιστές μέχρι άτομα που επιμελούνταν την εικόνα του στα πλαίσια της ταινίας. 

«Ελπίζουν να είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό και να μπορούν να δουλέψουν έστω τις υπόλοιπες σκηνές, γύρω από τον Τζέισον, μέχρι εκείνος να αναρρώσει και να συνεχίσουν τα γυρίσματα. Όλοι του εύχονται ταχεία ανάρρωση και ανυπομονούν να γυρίσει κοντά τους», δήλωσε η ίδια πηγή στην Sun.

https://twitter.com/hashtag/JasonMomoa?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Jason, περαστικά. Αν θες παρέα, στείλε nudes μήνυμα. 

*Το “φλερτ” με τον Covid για χάρη του Μομόα είναι χιούμορ. Ξέρουμε ότι το ξέρετε.