Όπως σχεδόν σε κάθε ταινία που αποτελεί μια καλή αφορμή για να μαλακώσει η κυνική ψυχούλα μας, έτσι και σε αυτές της Ντίσνεϊ, το μετά δεν το μαθαίνουμε ποτέ. Τα απαραίτητα φιλιά δίνονται, οι χοροί πραγματοποιούνται, τα παπούτσια φοριούνται και ζουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Αλλά κάτσε; Τι αποδείξεις έχουμε για αυτό; Πώς είναι το μετά τους; Παιδιά έκαναν; Ή μήπως συμφώνησαν πως και οι δυο δεν είναι από εκείνα τα πλάσματα που κάνουν για γονείς;

Σύμφωνα με τα σκίτσα της Oksana Pashchenko οι πριγκίπισσες της Ντίσνεϊ έφεραν παιδιά στον κόσμο, και οι σύντροφοί τους έγιναν μπαμπάδες. Η Ρωσία illustrator επαναπροσδιορίζει τις εικόνες που έχουμε από εκείνους, μέσα από το πρίσμα της πατρότητας.

Στη δουλειά της, η Ηρακλής, ο πρίγκηπας Άνταμ, ο Χένρι, ο Φίλιπ, ο Έρικ, ο Αλαντίν και ο Φλόριαν περνούν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους και το αποτέλεσμα μίλησε στην ψυχούλα μας. Στο μεταξύ, εμείς κάνουμε σενάρια στο μυαλό μας και φανταζόμαστε πως όσο εκείνοι τα κάνουν μπάνιο, τα χτενίζουν και παίζουν μαζί τους, οι πριγκίπισσες παίρνουν προσωπικό χρόνο με τον εαυτό τους, φροντίζοντας να μη χάσουν την επαφή με το αληθινό εγώ τους, στον βωμό της μητρότητας. Θα λέγαμε πως αυτά τα σκίτσα είναι αποδείξεις πως οι πριγκίπισσες της Ντίσνεϊ δίνουν μαθήματα υγειούς διαχείρισης της μητρότητας, όσο οι πρίγκηπες έχουν την ευκαιρία να μας δείξουν πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος με τους μπαμπάδες για τα παιδιά. Ενδέχεται να προχωρήσαμε πολύ το «σενάριο», για αυτό σταματάμε εδώ και προσφέρουμε πρίγκηπες-μπαμπάδες παρακάτω.

Ηρακλής

Λι Σανγκ

Φλόριαν

Χένρι

Αλαντίν

Άνταμ

Φίλιπ

Έρικ

Η Oksana με πάνω από 80k ακόλουθους στο Instagram, έχει αφιερώσει τη δουλειά της κατά πολύ σε όλες εκείνες τις εικόνες και τα παραμύθια που μας μεγάλωσαν. Μέσα από τη δουλειά της έχει δείξει τις πριγκίπισσες να παντρεύονται, να περνούν τους εννιά μήνες της εγκυμοσύνης, αλλά και χρόνο με τα παιδιά και την οικογένειά τους. Κάπως έτσι μας δίνει ένα sneak peek της μετά το «the end» ζωής των γυναικών που μας μεγάλωσαν με τις ιστορίες τους.