Πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες κάνει η 25η ταινία του James Bond με τίτλο “No Time To Die”. Το κόστος παραγωγής ξεπέρασε τα 200.000.000 δολάρια, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η ταινία είναι η τελευταία για τον Daniel Craig με το κοστούμι του πιο διάσημου πράκτορα της ιστορίας. Αλήθεια, ποια θα είναι η επόμενη μέρα; Τα στοιχήματα έχουν πάρει φωτιά για τον ηθοποιό που θα διαδεχθεί τον Daniel Craig αλλά όλα τα ονόματα που έχουν βγει στη δημοσιότητα δεν πείθουν το κοινό. Το brand του James Bond έχει ωριμάσει και έφτασε η στιγμή για μία μεγάλη αλλαγή. Έναν αέρα ανανέωσης που όλοι έχουμε ανάγκη. Στο Provocateur.gr πιστεύουμε πως η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της και στρέφει το βλέμμα της στην εγχώρια αγορά. Μετά από σκληρό casting, ξεχωρίσαμε 4 επιλογές που μπορούν άνετα να γίνουν οι επόμενοι James Bond και σου τις παρουσιάζουμε.

Τάσος Νούσιας

Σκληρός, αβυσσαλέος, τρυφερός, παλιακός, λεβέντης. Ο Τάσος Νούσιας είναι ο πιο παραδοσιακός Bond που θα συναντήσεις εκεί έξω. Βγάζει την ελιά από το Μαρτίνι, τη βάζει σε πιάτο με γαύρο μαρινάτο, πιπεριά και τη σερβίρει μαζί με τσίπουρο. Έχεις δει ποτέ αρσενικό που σέβεται τον εαυτό του να τρώει ελιά με bamboo stick; Ας σοβαρευτούμε. Ο Τάσος Νούσιας είναι ο Bond που κάθε γυναίκα θέλει στο πλάι της για να νιώσει ασφάλεια. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο άνδρας που μεράκλωσε πίνοντας ΖΑΓΟΡΙ και το γύρισε στο τσάμικο (;) ζεϊμπέκικο (;), πες μου εσύ τι είναι αυτό τέλος πάντων.

https://www.youtube.com/watch?v=LkllgKVgz8o

Plus: Από υπερδυνάμεις, έχει κοιμηθεί σε φέρετρο.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Spoiler alert: Δεν θα αναφερθούμε σε μάνες.

Ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια. Τις γυναίκες του Χριστόφορου θα τις ζήλευε και ο James Bond. Και εφόσον το σκηνοθετούσε ο ίδιος, προφανώς θα τον ήθελαν όλες. Ο 45χρονος γοητευτικός ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της ζωής του και ιδανικός να φορέσει το κοστούμι του πιο διάσημου πράκτορα. Στην δική του εκδοχή, ο “007” έχει ως μοναδικό στόχο να κοιμηθεί με όσες περισσότερες γυναίκες μπορεί. Αυτή είναι η αποστολή του. Είναι μελαγχολικός, βιώνει έναν πρόσφατο χωρισμό, freelancer φωτογράφος στο επάγγελμα και ζει σ’ ένα loft στη Νέα Υόρκη. Αψεγάδιαστος, το μοναδικό μειονέκτημα που μπορεί να του στερήσει τον ρόλο είναι το ύψος του: 1.76. Κοντός για Bond. Αλλά υπάρχουν και χειρότερα (βλέπε παρακάτω).

Σπύρος Μπιμπίλας

Στο είπαμε πως υπάρχουν και χειρότερα. Ο Mini Me της καρδιάς μας. Ο Έλληνας Τομ Κρουζ. Ο άνθρωπος των δύσκολων αποστολών. Ο ηθοποιός που φωνάζουν πάντα ως guest για να εκτοξεύσει τα νούμερα. Και το καταφέρνει. Πρώτη αποστολή εξετελέσθη και συνεχίζουμε. Πάντα ευδιάθετος και έτοιμος για όλα, ο Bi-Bi έχει δουλέψει τον μπαλτά ως Λάκης Φουρτουνάκης (για τους φίλους Λάκα) στο Κωνσταντίνου και Ελένης, ενώ πηγαίνει τη συνταγή για το Μαρτίνι ένα βήμα παρακάτω προσθέτοντας φυστικάκι Αιγίνης. Πουτανιά;

Άσε που μοιάζει και με τον Μέγα Αλέξανδρο.

Αλέξης Γεωργούλης

Έχουμε και λέμε. Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει εμφανιστεί ως bond Girl για περίπου 15 δευτερόλεπτα στην ταινία Skyfall το 2012. Η Τόνια Σωτηροπούλου ήταν ζευγάρι με τον Αλέξη Γεωργούλη. Νομίζω είναι καρμικό. Καλά όχι, αλλά έπρεπε να βρεθεί η σύνδεση ώστε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ο επόμενος James Bond. Αρρενωπός και με αίσθηση του χιούμορ, ο Αλέξης ως γοητευτικός εργένης είναι ταμάμ για τον ρόλο (σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, πάντα θα υπάρχει κενή η θέση του Bachelor). Οδηγάει μηχανή, ισορροπεί ανάμεσα στο σκληρός και τρυφερός και αν δεν το πιστεύεις τότε “σκάσε και κοίτα μπροστά σου”.