O Χάρι Στάιλς βγήκε ξανά στο δρόμο κι επανενώθηκε με τους θαυμαστές του στη Love on Tour περιοδεία του. Κι έτσι απάντησε στο εναγώνιο ερώτημα εκατομμυρίων ανθρώπων, “να στείλω;”.

https://t.co/gLAf580xZb

Σε μια συναυλία του στη Μινεσόταν εντόπισε ένα θεατή που κρατούσε πλακάτ με το ερώτημα που καίει τους ερωτοχτυπημένους κι σταμάτησε τη συναυλία για να ρωτήσει το προφανές. “Είναι καλός μαζί σου;”.

https://twitter.com/Harry_Styles?ref_src=twsrc%5Etfw

Είναι η απλή αλλά και η πιο ουσιαστική ερώτηση όταν σκέφτεσαι να κάνεις μια νέα σχέση. “Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν είναι αυτή η σωστή ερώτηση. Αν αναρωτιέσαι αν πρέπει να στείλεις μήνυμα και πόσο διάστημα πρέπει να περιμένεις μέχρι να απαντήσεις κι αν αναγκάζεσαι να παίξεις όλα αυτά τα παιχνίδια τότε είναι για τα σκουπίδια και όχι για εσένα” απάντησε. Να ξέρετε ότι την έκλεψε την ατάκα αυτή από το Notebook.

https://t.co/mlSSIqbNIc

Τελικά να στείλω πρώτη;  Πόσες φορές έχει ειπωθεί αυτό το ερώτημα σε παρέες και πόσες ώρες έχουν χαθεί για ένα send; Πράγματα που δεν θα σου πει ποτέ κανείς κατάμουτρα: αν αναρωτιέσαι αν πρέπει να στείλεις πρώτη είναι λάθος ερώτημα. Κανείς που ενδιαφέρεται πραγματικά δεν θα κάνει τον παίκτη και τον ψήστη. Αν δεν στέλνει εκείνος το πιο πιθανό είναι να μην ενδιαφέρεται. Κι αυτό είναι μια πικρή διαπίστωση που μπορεί να σε γεμίσει ανασφάλειες.

https://t.co/U3Un982DRb

Πρέπει και μη δεν υπάρχουν στο texting (με βασικότερη προϋπόθεση τη συναίνεση). Αν ζητάς συμβουλές από φίλους και γνωστούς για να στείλεις, κάτι πάει λάθος. Χημεία και timing είναι οι μοναδικές απαντήσεις σε κάθε σου ερώτημα.