Ο Χάρι Στάιλς δίνει και γκομενικές συμβουλές στους θαυμαστές του

Τελικά να στείλω πρώτη;

Ο Χάρι Στάιλς δίνει και γκομενικές συμβουλές στους θαυμαστές του

Τελικά να στείλω πρώτη;


O Χάρι Στάιλς βγήκε ξανά στο δρόμο κι επανενώθηκε με τους θαυμαστές του στη Love on Tour περιοδεία του. Κι έτσι απάντησε στο εναγώνιο ερώτημα εκατομμυρίων ανθρώπων, "να στείλω;".

Σε μια συναυλία του στη Μινεσόταν εντόπισε ένα θεατή που κρατούσε πλακάτ με το ερώτημα που καίει τους ερωτοχτυπημένους κι σταμάτησε τη συναυλία για να ρωτήσει το προφανές. "Είναι καλός μαζί σου;".

Είναι η απλή αλλά και η πιο ουσιαστική ερώτηση όταν σκέφτεσαι να κάνεις μια νέα σχέση. "Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν είναι αυτή η σωστή ερώτηση. Αν αναρωτιέσαι αν πρέπει να στείλεις μήνυμα και πόσο διάστημα πρέπει να περιμένεις μέχρι να απαντήσεις κι αν αναγκάζεσαι να παίξεις όλα αυτά τα παιχνίδια τότε είναι για τα σκουπίδια και όχι για εσένα" απάντησε. Να ξέρετε ότι την έκλεψε την ατάκα αυτή από το Notebook.

Τελικά να στείλω πρώτη;  Πόσες φορές έχει ειπωθεί αυτό το ερώτημα σε παρέες και πόσες ώρες έχουν χαθεί για ένα send; Πράγματα που δεν θα σου πει ποτέ κανείς κατάμουτρα: αν αναρωτιέσαι αν πρέπει να στείλεις πρώτη είναι λάθος ερώτημα. Κανείς που ενδιαφέρεται πραγματικά δεν θα κάνει τον παίκτη και τον ψήστη. Αν δεν στέλνει εκείνος το πιο πιθανό είναι να μην ενδιαφέρεται. Κι αυτό είναι μια πικρή διαπίστωση που μπορεί να σε γεμίσει ανασφάλειες.

Πρέπει και μη δεν υπάρχουν στο texting (με βασικότερη προϋπόθεση τη συναίνεση). Αν ζητάς συμβουλές από φίλους και γνωστούς για να στείλεις, κάτι πάει λάθος. Χημεία και timing είναι οι μοναδικές απαντήσεις σε κάθε σου ερώτημα.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα