Σαν σήμερα το 1977 γεννιέται στο Λονδίνο ο τύπος που θα φέρει γυναίκες και άντρες σε απόλυτη συμφωνία: ο Tom Hardy. Άντρες και γυναίκες για πρώτη φορά μπορούμε να συμφωνήσουμε πως ένας τύπος είναι απλά sexy. Ή τουλάχιστον sexy.

Με σκηνοθέτες όπως Ridley Scott, Sofia Coppola, Christopher Nolan και Alejandro González Iñárritu να του έχουν δείξει απόλυτη εμπιστοσύνη, χρειάστηκε περίπου ένα Batman και ένα Warrior για να μπορεί να κάνει και ένα Mad Max προτού μπει στη μικρή μας οθόνη με τους Peaky Blinders. Ο too tough to mess with εμφανισιακά τύπος μέσα από τις ταινίες του έχει κερδίσει τον θαυμασμό για το ταλέντο του και έχει μετατραπεί και σε σύμβολο όχι μόνο για τα αρσενικά που θέλουν να του μοιάσουν, αλλά και τις γυναίκες που μπορούν να βλέπουν gifs με την πάρτη του σε infinite scrolling.

Ο Tom Hardy είναι ο τύπος που στηρίζει την καριέρα του στην υποκριτική σε ένα άλλο ταλέντο: το να μπορείς να είσαι ένας καλός ψεύτης. Πάντα ήταν καλός ψεύτης λέει, πάντα μπορούσε να παίρνει αυτό που θέλει από τους άλλους και αυτή είναι μια ωμή αλήθεια που μπορεί να μοιραστεί μια απλή Τρίτη και να τη σώσει με μια απλή αντίθεση, όπως το να απαντάει σε ερωτήσεις θαυμαστών ενώ ένας ακόμα σκύλος κάθεται δίπλα του και εκείνος απλά προσπαθεί να συγκεντρωθεί στις απαντήσεις του. Γιατί ένας καλός ηθοποιός, μπορεί να είναι και καλός ψεύτης και φιλόζωος σε ένα σώμα.

via GIPHY

Τελικά ο Tom Hardy είναι ο τύπος που απλά προτιμάει να παίζει τον κακό για να μη βαριέται, αλλά πιστεύει και πως θα ήταν ένας γαμάτος James Bond. Ο άντρας που ξέρει ότι είναι δύσκολος συνεργάτης, αλλά βρίσκει τον τρόπο να αποδεικνύεται εξαιρετικά ευγενικός από το πουθενά. O Tom Hardy είναι ο τύπος που μπορεί να γουστάρεις τρελά, αλλά δε θα διστάσεις να πάρεις τηλέφωνο στις τέσσερις το πρωί για να του πεις το πιο κρύο ανέκδοτο που άκουσες στη ζωή σου. Ο Tom Hardy είναι ένας τύπος γεμάτος αντιθέσεις τελικά, και αυτό είναι το μυστικό πίσω από το sexiness του.