Σταματήστε ό,τι κάνετε και το συνεχίζετε σε λίγο. O Τζέισον Μομόα είπε το ναι στον φακό του GQ, και καθιστός στο γραφείο του σπιτιού του, μίλησε για τα δέκα πράγματα χωρίς τα οποία δε μπορεί να ζήσει. Κάπου ανάμεσα σε δερμάτινα πορτοφόλια, φωτογραφικές μηχανές, βινύλια, αναφορές σε ταξίδια, αντικείμενα προσωπικής υγιεινής, μίσος για τη χρήση πλαστικού, ο Μομόα κατάφερε να κάνει για ακόμα μια φορά την καρδούλα μας να λιώσει.

Ως καλεσμένος στη βίντεο σειρά του GQ, όπου διάσημοι άντρες (μάλλον αντιγράφοντας το Inside The Bag της Vogue, αλλά για άντρες) εξηγούν πια είναι τα δέκα πιο απαραίτητα αντικείμενα που έχουν στην κατοχή τους. Όπως καταλαβαίνεις, στα βίντεο αυτά, κινητά, αντισηπτικά και κάθε είδους μικρή καταναλωτική χαρά, έχουν την τιμητική τους. Και ο Μομόα δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Πρακτικά, φορώντας τέλεια δαχτυλίδια (τα θέλουμε Τζέισον. Στείλε τα Ελλάδα πακέτο με εσένα), μας έδειξε βινύλια, κάμερες, πορτοφόλι, κινητό, ένα ταλαιπωρημένο παντελόνι με το οποίο έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και το έχει από το Λύκειο, σαγιονάρες, μαχαίρια (;), το μικρό νεσεσεράκι του με τα απαραίτητα και… δυο λούτρινα αρκουδάκια. Ναι, ο Τζέισον Μομόα, από ό,τι φαίνεται δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τα δυο του λούτρινα.

Ο λόγος; Του θυμίζουν τα παιδιά του και για αυτόν τον λόγο, όταν ας πούμε λείπει για τα γυρίσματα μιας ταινίας, τα παίρνει πάντα μαζί του και κοιμάται δίπλα τους. Έλιωσες, πες αλήθεια. Και εμείς.

«Το επόμενό μου απαραίτητο είναι εξαιρετικά σημαντικό», αναφέρει γύρω στο 5ο λεπτό του βίντεο, ο Μομόα, και βγάζει τα δυο λούτρινα και τα αγκαλιάζει, εξηγώντας πως η Piggy και ο Potato είναι για τα παιδιά του. Και ναι, τσιρίξαμε. Θα μας πεις λυσσάρες; Πες μας.

Στο μεταξύ, κάπως το παράδοξο του να μπορείς να βρεις στο βαν του Μομόα 300 δίσκους ροκ, μια ηλεκτρική κιθάρα, κάτι handmade μαχαίρια και ΔΥΟ ΛΟΥΤΡΙΝΑ μας θύμισε εκείνη την κλισέ ατάκα ότι «ερωτευόμαστε τις αντιθέσεις» και κάπως την καταλάβαμε. Την εμπεδώσαμε.

Σε κάθε περίπτωση, συνεχίζουμε να έχουμε βάλει στο μάτι τα δαχτυλίδια. Τα λούτρινα ας τα κρατήσει. Προχωράμε, ελπίζοντας στο καλύτερο.