Ο Channing Tatum, όσο είναι απασχολημένος με τα γυρίσματα της ταινίας “The Lost City of D”, έχει να ασχοληθεί και με το να προετοιμάζει τη μάνα του για κάποιες σοβαρές γυμνές σκηνές που θα κάνει στο φιλμ. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να φέρεις στη μάνα σου το οτιδήποτε με το μαλακό; Κανένας Να κάνεις ένα σχετικό Instagram story.

Σε άλλα νέα, ο ηθοποιός φλέξαρε τους κοιλιακούς του σε μια mirror selfie, γράφοντας: «Όταν είσαι στο μακιγιάζ ολόγυμνος με μια πετσέτα πάνω στο πράμα σου, έτοιμος να κάνεις διάφορα στο πλατό, για τα οποία πρέπει να προετοιμάσεις την μαμά σου πριν δει την ταινία».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bizzy news (@bizzynews)

Η ταινία θα αφηγείται την ιστορία μιας συγγραφέα, της Σάντρα Μπούλοκ, και ενός μοντέλου, που μπλέκουν σε μια περιπέτεια στη ζούγκλα, μετά από μια απαγωγή που πήγε πιο στραβά και από στραβά. Μάντεψε ποιος θα υποδυθεί το μοντέλο. Όχι ο Ντάνιελ Ράντκλιφ που επίσης θα είναι στο καστ της ταινίας πάντως.

Σωστά μάντεψες, ο Τσάνινγκ θα είναι το μοντέλο και αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο μιας και για τις ανάγκες του ρόλου του έχει επιδοθεί σε εντατικές προπονήσεις για να διατηρήσει τη φόρμα του. Σε πρόσφατη δημοσίευσή του φαίνεται να βγαίνει από τη θάλασσα μετά από δυο μίλια κολύμπι.

 «Έχω κάνει κάθε είδους μ***κία για να βρω ή να διατηρήσω τη φόρμα μου. Σχεδόν ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Και μπορώ να πω πως τίποτα μέχρι στιγμής δεν υπήρξε πιο εξαντλητικό και αποτελεσματικό από την ελεύθερη πάλη ή το κολύμπι στην ανοιχτή θάλασσα. Υπάρχουν στιγμές όπως αυτή, που πάντα νομίζω ότι μπορεί να πεθάνω. Δεν είμαι καν επαγγελματίας αθλητής. Δεν μπορώ να φανταστώ σε τι σημείο φτάνουν. Το κάνω για τις ταινίες με πολύ διαφορετικό κίνητρο. Όπως και να έχει, δοκιμάστε το. Είναι ωραίο να είσαι ζωντανός. Υπάρχουν πολλοί που δεν μπορούν να πουν το ίδιο. Είμαι τόσο ευλογημένος», έγραψε στη λεζάντα, φλεξάροντας για ακόμα μια φορά κοιλιακούς.

Εκτός από την κολύμβηση, ο ηθοποιός έχει εντάξει στην προπόνησή του και 20 μίλια ποδηλασία, 10 με 20 γύρους κολύμπι σε πισίνα, καθώς και άλλες ασκήσεις. Βέβαια, γιατί άνθρωπος είναι, προφανώς και πάχυνε και εκείνος στην πανδημία. Σε αριθμούς, όπως είπε σε συνέντευξή του στον Τζίμι Φάλον, πήρε σχεδόν πέντε κιλά από την αρχή της πανδημίας.

Σε άσχετα με τη φόρμα του νέα, ο Tatum βρέθηκε πρόσφατα στην κορυφή της λίστας New York Times Best Sellers με το παιδικό του βιβλίο “The One And Only Sparkella”, το οποίο και εμπνεύστηκε από τις συζητήσεις του με την κόρη του.

«Ο 10χρονος εαυτός μου δεν θα το πίστευε ποτέ», είχε γράψει σε μήνυμα στο Twitter μετά την επιτυχία του βιβλίου. «Με την Evie θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για όλη την αγάπη στο Sparkella. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος! Σας ευχαριστώ», πρόσθεσε.

Για τα πρακτικά, να αναφέρουμε πως η ταινία “The Lost City of D” αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2022.