Ο Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ είναι ο πιο ακριβοθώρητος ηθοποιός στο Netflix και πιθανότατα η σειρά της Σόντα Ράιμς, το διάσημο πλέον “Bridgerton”,θα ανεβάσει το κασέ του και θα του φέρει πολλά συμβόλαια στα πόδια του. Παιδί θαύμα έμπλεξε με την υποκριτική για να αγοράσει το πρώτο του Gameboy. Μεγαλωμένος στην Ζιμπάμπουε και την Αγγλία ήθελε να γίνει εξερευνητής ως παιδί. Ίσως τον έχετε δει στην ρομαντική κομεντί “Sylvie’s Love” που υποδύθηκε ένα ντράμερ και στο δικαστικό δράμα της Σόντα Ράιμς “For the People”.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Regé-Jean Page (@regejean)

Μαζί με τον αδελφό του Τόσε είχαν το συγκρότημα TUNYA και πραγματικά έχει καλή φωνή αν κρίνουμε από το ρόλο του στην ταινία μικρού μήκους “Don’t wait”. Θέλει να εκπροσωπεί την μαύρη κοινότητα σε ταινίες και σειρές που τους δείχνουν χαρούμενους και όχι σε ρόλους να υποφέρουν.

Είναι 30 ετών, έχει ύψος 1.83 εκατοστά και θέλει να μείνει η προσωπική του ζωή μακριά από εξώφυλλα περιοδικών. Μετακόμισαν μόνιμα στο Λονδίνο με την οικογένεια του όταν ήταν 14 ετών και πίστευε ότι θα ασχοληθεί με μια καριέρα σε μιούζικαλ. Στην βρετανική τηλεόραση είναι γνωστός από τις συμμετοχές του στα σίριαλ Casualty, Fresh Meat και Waterloo Road. Είναι απόφοιτος 2013 του National Youth Theatre. Σύμφωνα με το IndieWire η πρώτη σειρά της Shonda Rhimes για το Netflix, αποδεικνύεται τεράστια επιτυχία καθώς, σύμφωνα με το Netflix η σειρά θα φτάσει τα 63 εκατομμύρια νοικοκυριά μέσα σε 28 μέρες από την πρεμιέρα της.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Norton (@jginorton)

Μετά την προβολή της σειράς που θα έκανε την Τζέιν Όστεν να κοκκινήσει το όνομά του ηθοποιού προστέθηκε στη λίστα με τους υποψήφιους Τζέιμς Μποντ για τις επόμενες ταινίες του 007. Αν και πιο πιθανός νικητής του ρόλου είναι ο Τζέιμς Νόρτον. Φυσικά και είμαστε με τον Τομ Χάρντι αν μας ρωτάτε.