Ο Νέγρος του Μοριά αγαπά τη λέξη μπέσα και τις φουστανέλες

Και για να μας το αποδείξει έφτιαξε τραγούδι, tshirt και κάλτσες.

Ο Νέγρος του Μοριά αγαπά τη λέξη μπέσα και τις φουστανέλες

Και για να μας το αποδείξει έφτιαξε τραγούδι, tshirt και κάλτσες.


Γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους. Μεγάλωσε στην Κυψέλη. Καταγωγή από Γκάνα. Έμαθε από τα ρεμπέτικα ότι κανένας δεν θα πειράξει έναν μάγκα. Κι αποφάσισε να γίνει μάγκας. Υπήρξε γκραφιτάς. Πριν γίνει ο Νέγρος του Μοριά ζούσε με το μεροκάματο ως μπογιατζής, αποθηκάριος, κουβαλητής, φυλλάδια. Έχουν πέσει πάνω του πολλά βλέμματα εχθρικά επειδή είναι μαύρος.  Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε instagram live πριν μερικούς μήνες χόρευε το κομμάτι του Moose με το Νέγρο Του Μοριά με τίτλο "Αθηναίος"

Στην Γκάνα τον θεωρούν Ευρωπαίο και Αµερικανό. Στην Ελλάδα φυσικά Αφρικανό. Στην Αµερική όταν τους είπε ότι είναι Έλληνας, τρελάθηκαν. Φτιάχνει μπλουζάκια και κάλτσες με την αγαπημένη του λέξη. Μπέσα.  

Πώς μπήκε το ρεμπέτικο στη ζωή του;

Εξαιτίας της τηλεοπτικής εκπομπής η “Μηχανή του χρόνου”, εκεί έμαθε για τον Βασίλη Τσιτσάνη.  Ρεµπέτικο, παρανοµία και αλητεία. Ανακάλυψε και τον Μάρκο Βαµβακάρη και τον Στέλιο Καζαντζίδη γιατί ήθελα να µάθω τον ύµνο της ΑΕΚ. Το όνοµά του προέκυψε από τη συµπάθειά του για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. Δηλώνει μαύρος Ελληνάρας

Γιατί δεν έγινε ποδοσφαιριστής;

Ο πατέρας του τον πήγε στις ακαδημίες του Ρότσα. Πέρασε δοκιμαστικά από τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, του Παπάγου, τον Τριφυλλιακό. Υπήρξε όμως θέμα νομικό, γιατί αν δεν έχεις ταυτότητα, δεν μπορείς να βγάλεις δελτίο.

Αν θέλεις να πάρεις κάτι για να γιορτάσεις το Black Friday αυτή είναι η προτασή του. 

 

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα