Στην Ιταλία τα πράγματα σε ό,τι αφορά την πανδημία είναι για ακόμα μια φορά δύσκολα, ο ιός διασπείρεται ακάθεκτος και τα μέτρα της κυβέρνησης περιλαμβάνουν την απαγόρευση εισόδου σε φίλους και συγγενείς ασθενών στα νοσοκομεία της χώρας.

Ενώ, λοιπόν, οι ασθενείς αναγκάζονται να μένουν μόνοι για όλο το διάστημα που νοσούν, το ίδιο ισχύει και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, που καλούνται να κάνουν υπομονή. Αυτή η πραγματικότητα δεν άρεσε σε έναν 84χρονο στην Ιταλία, ο οποίος από ό,τι φαίνεται έψαχνε έναν τρόπο να βρεθεί κοντά στη γυναίκα του και τελικά τον βρήκε. Όχι απλώς χωρίς να αψηφήσει τα μέτρα, αλλά και προσφέροντας λίγη καλή μουσική στο αστικό τοπίο έξω από το νοσοκομείο.

Ο κύριος πήρε μια καρέκλα και το ακορντεόν του και πήγε να κρατήσει συντροφιά στην επί 47 χρόνια σύζυγό του, ώστε να της δείξει πως αυτός είναι εκεί. Ακόμα. Ακριβώς απ’έξω.

Στο μεταξύ, και η ίδια η σύζυγός του, αλλά και οι υπόλοιποι ασθενείς βγήκαν στα παράθυρα για να απολαύσουν την καντάδα και ενδεχομένως να γιορτάσουν αυτή τη μικρή νίκη του έρωτα που κάποιες φορές, δεν «τελειώνει» με τίποτα.

Δες το βίντεο εδώ:

Το video αρχικά δημοσιοποιήθηκε στο Facebook από έναν χρήστη που πιθανότατα είδε live το πιο ρομαντικό μομέντουμ της πανδημίας και έγινε viral. Σύμφωνα με όσα διαβάσαμε, το έκανε share και η κόρη του ζευγαριού γράφοντας “Αυτός είναι ο μπαμπάς μου. Ο ένας και μοναδικός”.