Όσα έχουν ακολουθήσει την εκλογή του Τζο Μπάιντεν ως νέου προέδρου της Αμερικής, μας φέρνουν στο μυαλό τη φράση «all the right moves”. Για διαφορετικότητα και trans άτομα; Μίλησε. Και μάλιστα στην πρώτη του ομιλία μετά την εκλογή. Ένα τεράστιο, ευχαριστώ στη γυναίκα του, τη νέα Πρώτη Κυρία; Φυσικά και έδωσε. Καλά ΟΚ, αυτό το κάνουν όλοι. Ότι θα ξαναενώσει τον διχασμένο αμερικανικό λαό; Ναι, το είπε και αυτό. Και τώρα θα ξαναχαρίσει έναν ένοικο-σκύλο στον Λευκό Οίκο.

Μεταξύ όλων όσων είναι ο Τραμπ τέλος πάντων, υπήρξε και ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που δεν είχε σκύλο. Με λίγα λόγια, έμεινε χωρίς κατοικίδιο ο Λευκός Οίκος τα τελευταία χρόνια, αλλά στις τελευταίες σωστές κινήσεις του Μπάιντεν, μπορούμε να προσθέσουμε και το γεγονός ότι θα το αλλάξει αυτό. Ο νέος president έχει δυο σκύλους, γερμανικούς ποιμενικούς, τον 12χρονο Champ και τον 2χρονο Major. Μάλιστα, παλιότερα είχε κάνει και κάποιες δηλώσεις για τα δυο τετράποδα φιλαράκια του όπως αυτή στο UL όπου και ανέφερε:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy #NationalBestFriendDay! Love, Champ & Major ????????

A post shared by Dr. Jill Biden (@drbiden) on

«Τα σκυλιά σου υπενθυμίζουν να ζεις στο παρόν. Αγαπούν ανιδιοτελώς και εκτιμούν κάθε στιγμή μαζί σου. Όταν είμαι με τον Champ και τον Major, καταφέρνω να ζω στο τώρα για μια στιγμή μαζί τους, απολαμβάνω την απλή πράξη του να πετάς τη μπάλα ή να κάνεις μια βόλτα».

Στο μεταξύ, τα νέα γίνονται ακόμα καλύτερα όταν μαθαίνεις πως ο Major είναι πρώην αδεσποτάκι που ο Μπάιντεν διέσωσε από το Delaware Humane Association το 2018. Πρακτικά, από το καταφύγιο έφτασε στον Λευκό Οίκο. Δεν το λες και μικρή πορεία αυτό.