Μπορεί το όνομα Τόμας Μπρόντι-Σάνγκστερ να μην σου λέει απολύτως τίποτα. Σίγουρα όμως θυμάσαι τον πιτσιρικά Σαμ από το “Love Actually” με την υπέροχη φατσούλα και τα πρώτα του ερωτικά σκιρτήματα. Τον 30χρόνο ηθοποιό τον έχεις δει και στο “Game of Thrones” ως Jojen Reed να βλέπει οράματα μαζί με τον Μπραν και να συνοδεύει τον Χόντορ στον τρίτο κύκλο.

O οκτάχρονος γιος του Λιάμ Νίσον μεγάλωσε, έμαθε να παίζει κιθάρα με το αριστερό για να υποδυθεί και τον Πολ Μακάρτνεϊ στην ταινία “Nowhere Boy”. Του φάνηκε αρκετά χρήσιμο όταν μπήκε στην μπάντα της μαμάς του ως μπασίστας, τους Winnet. Το φανατικό κοινό του “Doctor Who” σίγουρα τον αναγνωρίζει μιας και έχει παίξει σε αρκετά επεισόδια της σειράς. Όπως και οι φαν του Star Wars. Το τουίτερ άργησε να αντιληφθεί ότι ο μικρός που κυνηγούσε στο αεροδρόμιο τη συμμαθήτρια που καψουρεύτηκε παίζει στο “Γκαμπί της Βασίλισσας” το ρόλο του Μπένι Γουότς. Ο Τόμας δυσκολεύεται ακόμη να αγοράσει αλκοόλ καθώς πιστεύουν ότι είναι 16χρόνος. Διηγήθηκε την περιπέτεια του σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στην αγγλική τηλεόραση λέγοντας ότι για να πείσει τον μπάρμαν του έδειξε την σελίδα του στο IMDb. Υπάρχει ένας ακόμη παλιός γνώριμος στο καστ του “Το Γκαμπί της Βασίλισσας” και είναι ο Dudley Dursley του Χάρι Πότερ. Η ηθοποιάρα που ακούει στο όνομα Χάρι Μέλινγκ και απήλαυσες πρόσφατα (αν δεν το έχεις κάνει ήδη, η καραντίνα είναι μια καλή περίοδος να το δεις) στην ταινία του Netflix “Πάντα ο Διάβολος”, που ίσως έχει το καλύτερο καστ ταινιών της πλατφόρμας, Τομ Χόλαντ, Σεμπάστιαν Σταν, Ρόμπερτ Πάτινσον, Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Ράιλι Κιου, Τζέισον Κλαρκ, Μία Βασικόφσκα και είναι βασισμένο στο αριστούργημα του Ντόναλντ Ρέι Πόλοκ.

Το πρόσωπο του είναι ιδανικό για ρόλους που δεν έχουν καμία σχέση με ανάλαφρους χαρακτήρες, με το παίξιμο του χτίζει τόσο πειστικά και εγκεφαλικά κάθε αλλόκοτο και άρρωστο χαρακτήρα που ανατριχιάζεις. Ακόμη και στο ρόλο του σκακιστή που ερωτεύτηκε τη μικρή Μπεθ είναι υπέροχος. Θα πόνταρα μια περιουσία ότι στα επόμενα πέντε χρόνια θα σηκώσει οσκαρικό βραβείο.