Αν δεν έχει βουτήξει στη Χοχλακούρα, αν δεν είδες τα Ασπρονήσια τον Αύγουστο, αν δεν έφαγες στην Καλυψώ και δεν τα ήπιες τα τσιπουράκια σου στου Σοφοκλή δεν θα νιώθεις τίποτα παρακολουθώντας το κλιπ του Δημάρχου. 

Αν πιστεύεις ότι το νησί χρειάζεται τουριστική προβολή γελιέσαι. Οι πιο όμορφοι και όμορφες Ιταλοί/Ιταλίδες, φραγκάτοι Τούρκοι και Αμερικάνοι και αμετανόητα ρομαντικά ζευγάρια το επισκέπτονται ευλαβικά κάθε καλοκαίρι για να μεταλάβουν και να φιλήσουν την άμμο της Κατσαδιάς.Ο Φώτης Μάγγος, ο δήμαρχος Λειψών το αγαπά το νησί και το έχει τζιτζί. Με πρωτοβουλία του Δήμου και του Δημάρχου, κινητοποιήθηκε ο κορυφαίος σκηνοθέτης εκατοντάδων μουσικών video clip της Ελληνικής δισκογραφίας, Γιώργος Γκάβαλος που πρόσφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του για τη δημιουργία ενός εξαιρετικού βίντεο κλιπ με καλοκαιρινή διάθεση, το οποίο θα συνοδεύει τις δράσεις προβολής του Δήμου για τη νέα σεζόν. Στο βίντεο κλιπ ακούγεται το διαχρονικό Ιταλικό τραγούδι “I giardini di Marzo” που εκτελεί μοναδικά το συγκρότημα Έμμελον και που ερμηνεύει ο ίδιος ο Δήμαρχος Λειψών μαζί με την ταλαντούχα καλλιτέχνιδα Μαρίνα Μανωλάκου.

Ο Φώτης Μάγγος, ο Δήμαρχος Λειψών, πέρα από Εκπαιδευτικός είναι πάνω από όλα πολύτεκνος πατέρας τεσσάρων παιδιών. Σε συνεντεύξεις του στον τοπικό τύπο δηλώνει “παίζω κιθάρα και γράφω τραγούδια επίσης, (στίχους-μουσική). Όταν εκλέχτηκα Δήμαρχος  κάποιος με ρώτησε αν θα συνεχίσω να τραγουδάω δημόσια, να χορεύω, να παίζω ποδόσφαιρο στην τοπική ομάδα, να ψαρεύω κ.ά. Του απάντησα πως αν θέλετε να είμαι καλός Δήμαρχος θα πρέπει να είμαι ο εαυτός μου και για να είμαι ο εαυτός μου, θα μ’ αφήσετε να κάνω όλα όσα έκανα και πριν”. Με πατέρα δήμαρχο Λειψών από το 1975 μέχρι το 1978, ο Φώτης Μάγγος ακολούθησε την οικογενειακή παράδοση και η κάλπη τον βγάζει νικητή με ποσοστό 100%.

Στη διάρκεια της πρώτης καραντίνας έστειλε διαδικτυακό μήνυμα συμπαράστασης έστειλε ο Δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος στους Ιταλούς φίλους του νησιού στα ιταλικά. Το video αναρτήθηκε και στο My Greek Salad, ένα από τα δημοφιλέστερα ταξιδιωτικά blogs της Ιταλίας.