Κάποιες μέρες δεν είναι καλές και σου κάνουν spoiler από το πρωί, μη τυχόν ξεμείνει καμία ελπίδα. Μπορεί να έχεις ήδη αργήσει να ξεκινήσεις για το γραφείο, να έχει κίνηση, να συνειδητοποιείς μετά από κανένα τέταρτο οδήγησης πως δεν έχεις πάρει μάσκα μαζί σου, να αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να επιστρέψεις στο σπίτι για να πάρεις και αφού είσαι κολλημένος στην κίνηση να διαβάζεις ότι ο Τζεφ Μπρίτζες θα σου δώσει τα χειρότερα νέα της ημέρας.

Ο ηθοποιός, σε ανάρτησή του στο Facebook ανακοίνωσε τη διάγνωσή του με λέμφωμα, κάνοντας αναφορά και στον Dude προφανώς.

“Όπως θα έλεγε ο Dude: νέα σκ**ά ήρθαν στο φως”, έγραψε ο ηθοποιός, αναφέροντας:

«Διαγνώστηκα με λέμφωμα. Παρότι είναι μία σοβαρή ασθένεια, αισθάνομαι τυχερός που έχω μία σπουδαία ομάδα γιατρών και η πρόγνωση είναι καλή. Ξεκινώ θεραπεία και θα σας ενημερώνω για την ανάρρωσή μου. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη από την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας και τις ευχές σας.»

O Τζεφ που αγαπήσαμε ως Dude, o Τζεφ των επτά υποψηφιοτήτων για Όσκαρ. Στον Τζεφ βασικά σε αυτή τη φάση θέλουμε να πούμε ένα “fuck it, dude, let’s go bowling” και να το κάνουμε και πράξη.

As the Dude would say.. New S**T has come to light. I have been diagnosed with Lymphoma. Although it is a serious…

Δημοσιεύτηκε από Jeff Bridges στις Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020

Στο μεταξύ, την ανακοίνωσή του την έληξε με τρόπο που ούτε το λέμφωμα, ούτε τη θεραπεία, ούτε τον ίδιο αφορά. Με έκκληση σε όλους τους ακόλουθούς του να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές έληξε, γιατί το coolness θα μπορούσε να είναι το πεδίο ειδίκευσης του Μπρίτζες γενικά.