Τα δελτία τύπου που λαμβάνω από το γραφείο τύπου του ΑΝΤ1 σχετικά με τις Άγριες Μέλισσες έχουν γίνει η ένοχη απόλαυση μου. ‘Ίσως μαζί με την μισθοδοσία είναι τα μόνα email που μετράνε.

Τι θα κάνει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του στο σίριαλ που παρακολουθούν εμμονικά 7 στις 10 γνωστές, φίλες, συνάδελφοι και συγγενείς; Τον Τάκη Δοξαρά, μόρτη μπουζουξή που εργάζεται στο καμπαρέ “Χαβάη” (ανατρίχιασα) και θα γίνει ο σύντροφος και προστάτης της Δρόσως μόλις εκείνη μετακομίσει στην Αθήνα (τα καλύτερα παιδιά μας παίρνει η Δρόσω). Σύμφωνα με το επικό Δελτίο Τύπου ο καταφερτζής, μαλαγάνας Τάκης ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει και με το καλό και με το άγριο (εγώ στη θέση του θα φοβόμουν τη Λενιώ, όχι αλήθεια, γυαλίζει το μάτι της και θα βγει από τη φυλακή μαστόρισσα φονιάς με μεταπτυχιακό). Θα δώσει μάχη να κρατήσει τη Δρόσω κοντά του (που πάει και μπλέκει αυτό το κορίτσι, αλήθεια ας διαβάσει κανένα self help βιβλίο για την τοξική αρρενωπότητα). Ποιο GNTM; Το πετσόκοψαν. Η μυθοπλασία κερδίζει έδαφος. 

Ο Αργύρης, το σανίδι, το σινεμά και οι άπειρες δουλειές που δεν ξέρει ένα τηλεοπτικό κοινό 

Σε μια περίεργη θεατρική σεζόν ο Πανταζάρας θα ανεβάσει στο Θέατρο Πορεία μια παράσταση που ετοίμαζε πέρυσι αλλά η πανδημία της έκοψε τη φόρα, This is not Romeo & Juliet, θα την σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί παρέα με την Έλλη Τρίγγου. Τι να περιμένετε: δύο ερωτευμένους που θέλουν να δραπετεύσουν από τον κόσμο που έχτισαν. Ο Αργύρης Πανταζάρας με την καλλιτεχνική ομάδα momentum έχουν ανεβάσει το μονόλογο “Ένας καλός λόγος” πριν δυο χρόνια για ένα μηδενιστή και ψυχικά άρρωστο άνθρωπο. Του αρέσουν οι σκοτεινοί ρόλοι. Το παραδέχεται “το μόνο που θέλουμε είναι να κάνουμε το κόσμο καλύτερο. Καλύτερο, δε σημαίνει καλύτερο για όλους. Δεν είμαστε άνθρωποι φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό. Για κάποιους θα σημαίνει πάντα χειρότερο”. Αυτό φυσικά δεν τον απέτρεψε να πει ναι στον Γιάννη Κακλέα και να παίξει στο μιούζικαλ “Σικάγο”.

Ο Αργύρης Πανταζάρας με την καλλιτεχνική ομάδα momentum έχουν ανεβάσει το μονόλογο “Ένας καλός λόγος” πριν δυο χρόνια για ένα μηδενιστή και ψυχικά άρρωστο άνθρωπο καθώς και το αριστουργηματικό “Elephant Song”, μια παράσταση σχετικά με την κοινωνία που καταδικάζει το διαφορετικό, δημιουργεί θύματα ψυχικής κακοποίησης κι απόρριψης.  Άνθρωποι που παλεύουν να μιλήσουν, παλεύουν να ακουστούν. Πέρασε το καλοκαίρι του παρέα με το Δημήτρη Λιγνάδη και τον Αργύρη Ξάφη στους Πέρσες του Εθνικού. Παίζει στην ταινία “Motorway 65” της Εύης Καλογηροπούλου (μία συμπαραγωγή της Ελευσίνας 2021 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης) που διεκδικεί τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών ανάμεσα σε ακόμα 10 μικρού μήκους ταινίες από όλο τον κόσμο και μιλά για φυλετικές, κοινωνικές και έμφυλες διαφορές.

‘Επαιξε μαζί με την υπέροχη Σοφία Κόκκαλη και την πάντα ενδιαφέρουσα Λένα Κιτσοπούλου στην ταινία “Παρί” την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Σιαμάκ Ετεμάντι, του Ελληνο-Ιρανού σκηνοθέτη, που έγινε γνωστός από το βραβευμένο μικρού μήκους Cavo D’ Oro. Το Παρί έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 70ο Φεστιβάλ Βερολίνου λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές.  Η ταινία είναι μια δραματική περιπέτεια αναζήτησης στη σύγχρονη Αθήνα. Έχει πρωταγωνιστήσει και σε videoclip των Menta.

Φυσικά έχει βραβευτεί με Βραβείο Χορν και στον ευχαριστήριο λόγο κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες:  “Ένα μέρος του ποσού θα δοθεί σε προμήθειες για τροφή και την περίθαλψη των προσφύγων, που η μόνη πατρίδα τους αυτή τη στιγμή είναι η ίδια τους ζωή. Το υπόλοιπο ποσό θα δοθεί για την ενίσχυση και τη σίτιση στα σχολεία μας, γιατί υπάρχουν παιδιά που μετά το τελευταίο κουδούνι δεν τους περιμένει ένα πιάτο φαΐ στο σπίτι. Αλληλεγγύη, είναι η ευγνωμοσύνη για την ίδια τη ζωή” είπε χαρακτηριστικά, ενώ προχώρησε και σε μια προσωπική καταγγελία: “Θέλω έτσι να καταγγείλω την ανισότητα, την αδικία και τον πόλεμο σε κάθε μέρος του κόσμου. Καταγγέλλω, τον πόλεμο σε οποιαδήποτε μορφή. Καταγγέλλω, κάθε σκέψη που τον δημιουργεί, τον νομιμοποιεί και δεν τον εξαλείφει. Καταγγέλλω, αυτούς που ορθώνουν σύνορα στα ανθρώπινα δικαιώματα, στην ζωή. Εάν ο πολιτισμός δεν μπορεί να φέρει την ειρήνη στον κόσμο, τότε βαδίζουμε στο τέλος του πολιτισμού. Και επειδή το να αλλάξει ο κόσμος είναι προσωπική υπόθεση, σας εύχομαι να το πάρετε προσωπικά”.

και έχει κάνει viral διαφημιστικό μπίρας (Ποια Στικούδη)

Στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στο Κόκκινο Ποτάμι κατάκτησε κοινό και κριτικούς. Και έχει μια συμβουλή για όλους όσοι ενδιαφέρονται. Η συνταγή της επιτυχίας είναι να μη φοβάσαι να αποτύχεις.