Μπορούμε να συμφωνήσουμε εξαρχής ότι ο Timothée Chalamet έχει ξεπεράσει αυτό το στάδιο του next big thing στο σινεμά και στις καρδιές μας και έχει βρει μια κανονικότατη θέση στις λίστα με τους εγγυημένα αγαπημένους μας ηθοποιούς; Άντε, και στη λίστα με τα crushes μας.

Το θέμα μας δεν είναι τώρα το πώς αυτό το αγόρι από το Interstellar έφτασε να μας δίνει υποκριτικά ένα από τα αγαπημένα μας love story στο σινεμά, το Call Me By Your Name και μετά να μετατρέπεται σε παιδί του Steve Carell που προσπαθεί να νικήσει τον εθισμό του. Ούτε το γεγονός ότι έχουμε να περιμένουμε με ανυπομονησία την ερμηνεία του στο πολυαναμενόμενο Dune. Το θέμα μας είναι ότι ο τύπος ξέρει να ντύνεται. Και όχι απλώς ξέρει να ντύνεται, αλλά ξέρει και πώς να μετατρέπει σε βασικό στοιχείο ενός ολόκληρου outfit ένα από T-shirt. Γιατί μπορεί.

Σοβαρά, ο Chalamet μπορεί να σου μάθει πώς να μαζεύεις το πιο φθαρμένο μπλουζάκι σου από το πάτωμα και να βγαίνεις εκεί έξω καλοντυμένος (γιατί μπορείς) χωρίς να προσπαθήσεις και πολύ.

Αφορμή για να ασχοληθούμε με τα T-shirts του Timothée Chalamet ήταν μια πρόσφατη εμφάνισή του, με την οποία ασχολήθηκαν πολύ, στην οποία όλη η αλήθεια κρυβόταν στο μπλουζάκι του.

Με ένα απλό SOS φόρεσε την οικολογική του συνείδηση το αγόρι, πάνω από ένα τζινάκι, χωρίς quotes που δείχνουν υπερπροσπάθεια και ιδιαίτερη τρομολαγνεία. Στην τελική, SOS φωνάζει ο πλανήτης –να τα λέμε και αυτά- και ένα καλό reminder από τον Chalamet είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Γιατί έτσι.

Σε άλλα νέα, και σε άλλες εμφανίσεις του, πιο street, αλλά και πιο red carpet, ο ηθοποιός δεν προσπάθησε περισσότερο από ένα απλό t-shirt, αποδεικνύοντας πως δε χρειάζεται προσπάθεια το coolness. Ένα μπλουζάκι και ένα καρό ή ριγέ παντελόνι αρκούν. Μπορείς και εσύ!

Ένα t-shirt πάνω από το πιο βαρετό τοπ, έτσι για τη φάση του layering.

Το ίδιο ακριβώς T-shirt πάνω από τη φόρμα σου για να μην είναι αυτό το χαλαρό outfit το πιο βαρετό της ζωής σου (δεν πειράζει αν η δική σου φόρμα δεν είναι μοβ).

Ένα μπλουζάκι με το αγαπημένο σου συγκρότημα μπορεί να σώσει το ριγέ παντελόνι που δεν ήθελες να φορέσεις εξαρχής.

Και ναι, ένα απλό λευκό T-shirt μπορεί να σώσει το κόκκινο ριγέ παντελόνι που δε θυμάσαι γιατί αγόρασες. Τώρα ξέρεις: γιατί πολύ απλά ο Chalamet σου έδειξε πώς μπορεί να γίνει cool.