Μια έκθεση φωτογραφιών με κεντρικό πρόσωπο τον David Bowie θα έχουν την ευκαιρία να δουν εκεί στο Brighton, γιατί γενικά εκεί στο Brighton γίνονται τα μουσικά –και όχι μόνο- θαύματα.

Ένας φωτογράφος και παιδικός φίλος του Bowie, πίσω στο 1970 έβγαλε κάποιες φωτογραφίες κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας με τον μουσικό και τώρα γίνουν κανονικότατη έκθεση. Στα 70s ο Bowie είχε φτάσει σε ένα δημιουργικό peak και έκανε περιοδεία με τους The Spiders From Mars. Ο MacCormack στάθηκε τυχερός και δέχτηκε πρόταση να ταξιδέψει μαζί τους. Ευτυχώς, τη δέχτηκε και κάπως πέρασε τρία χρόνια στον δρόμο με τον Bowie.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στη Guardian τις χαρακτηρίζει ως «φωτογραφίες διακοπών», αλλά στην ουσία πρόκειται για κανονικότατο, τρίχρονο documentation της ζωής του με τον καλλιτέχνη.

Στις φωτογραφίες απαθανατίζονται backstage στιγμές, snaps από το σετ του The Man Who Fell To Earth και σκηνές από το ταξίδι του Bowie με τον Υπερσιβηρικό. Είναι γνωστό άλλωστε πως ο Bowie είχε φοβία με τα αεροπλάνα, και προτιμούσε να ταξιδεύει με αυτοκίνητα, πλοία, λεωφορεία και τρένα τότε στα 70s. 

Η έκθεση θα περιλαμβάνει 60 φωτογραφίες από τα ταξίδια του Bowie και του MacCormack ανά τον κόσμο. Τα κακά νέα, είναι πως για να τη δεις, θα πρέπει να ταξιδέψεις μέχρι το Μπράιτον, αλλά κανείς δεν είπε πως η ζωή είναι μόνο χαρές και καλά νέα, OK;