Έχεις δει ποτέ σε εφιάλτη ότι κατά λάθος δημοσιεύεις μια dick pic σου στα σόσιαλ και τρέχεις πανικόβλητος να το μαζέψεις; Όχι; Δεν πειράζει, ούτως ή άλλως και ο Chris Evans δεν το είδε στον ύπνο του. Το έπαθε όντως.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, ο ηθοποιός του Captain America, ανέβασε ένα reel από προσωπικές του φωτογραφίες σε ένα βίντεο ποστ στο προσωπικό του Instagram. Το θέμα είναι πως ανάμεσα στις φωτογραφίες, ανέβασε κατά λάθος και μια dick pic του, την οποία αν είχε καταφέρει να σβήσει ακαριαία δε θα είχαν προλάβει να κάνουν screenshot οι πιο γρήγοροι του Instagram. 

https://twitter.com/ChrisEvans/status/1305681183129436161?ref_src=twsrc%5Etfw

Δεν έζησε και την πιο εύκολη στιγμή τη ζωή του ο Evans, ο οποίος κατάφερε βέβαια να γυρίσει το θέμα υπέρ του με ένα tweet μέσα από το οποίο καλούσε τον κόσμο να ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές. Τα καλά νέα είναι πως μέσα από τη γκάφα του, έδωσε την τέλεια πάσα στον άλλο τύπαρο, Mark Ruffalo, να του κάνει το πιο πνευματώδες, σοσιαλμιντιακό support, λέγοντάς του πως τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο ντροπιαστικό τη στιγμή που την Αμερική κυβερνά ο Τραμπ. 

https://twitter.com/ChrisEvans?ref_src=twsrc%5Etfw

Ο Evans μιλώντας σήμερα στο Tamron Hall είπε πως αυτό το περιστατικό του έδωσε κάποια σημαντικά μαθήματα και εμείς τον πιστεύουμε. Στην τελική, θα μπορούσαμε να το έχουμε πάθει όλοι και το ξέρεις.