Κοίταξε, μας ξέρεις και μας διαβάζεις καιρό. Δεν θα σου πούμε ψέμματα είναι η αλήθεια, ούτε θα σου κρυφτούμε. Λίγο, λιγουλάκι, τόσο δα ζηλεύουμε τον Dwayne Johnson που βγήκε δεύτερη χρονιά σερί ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στο Χόλιγουντ, κερδώντας τον Ράιαν τον Ρεινολντς. Και για να κερδίσεις κοτζάμ Ντέντπουλ κάτι σωστά έχεις κάνεις στη ζωή σου, τι να λέμε τώρα. Θα σου πούμε λοιπόν γιατί τον ζηλεύουμε έτσι λίγο. Δεν είναι για τα λεφτά. Όχι, ντάξκει προφανώς και είναι για τα λεφτά, ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό. Είναι γιατί ενώ είχε κατακτήσει το WWE ρίχνοντας στα αυτιά σε κάθε παλαιστή που σχετίστηκε ποτέ με το American Wrestling, δεν κώλωσε κι όταν πέρασε στην υποκριτική, την ίδρωσε την φανέλα και δεν περιορίστηκε σε τριτοδεύτερους ρόλους, κομπαρσιλικίου να μοστράρει μούσκουλα και να κάνει το ντούκι, μοιράζοντας ξανάστροφες όπου χρειαστεί. 

Κόπιασε κι έφτασε στο επίπεδο να είναι ο νούμερο ένα ακριβοπληρωμένος ηθοποιός της γενιάς του, φιγουράροντας στην κορυφή της λίστας του Forbes με κέρδη που ξεπερνούν τα 87,5 εκατομμυριάκια δολάρια. Ξέρουμε, έχει και ζέστη έξω, επομένως δεν θες πολύ να ζαλιστείς από το νουμεράκι. Βλέπεις, ο Dwayne μάζεψε όλο το μπαγιόκο του Χόλιγουντ, μιας και από το “Red Notice” του Netflix και μόνο έβαλε τσέπη 23,5 εκατομμύρια δολάρια, όσα θα βγάλει δηλαδή περίπου όλο το γαμήλιο τραπέζι σου αν ποτέ βάλεις την κουλούρα σε 5μιση ζωές. Σε αυτά πρέπει να προσθέσεις κι όλα τα δικαιώματα που έχει, τόσα χρόνια στο Χολιγουντιανό κουρμπέτι και τη μάρκα ρούχων που λανσάρει, η οποία προφανώς κι αποδεικνύεται χρυσορυχείο. Τον συμπαθούμε λοιπόν τον μπαγάσα, γιατί όλα αυτά τα κέρδισε δουλεύοντας, προσπαθώντας και ρίχνοντας πολύ χρόνο όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και στο αγαπημένο του σινεμά. 

Με όλο το θάρρος, λοιπόν αγαπημένε μας Rock, τώρα που έχουμε ξεμείνει στην Αθήνα και βλαστημάμε την ώρα και τη στιγμή, θα μας επιτρέψεις να ρωτήσουμε: Μήπως παίζει κανά ψιλό να πάμε Κουφονήσια;