Δεν το έχουμε αρνηθεί ποτέ, για αυτό και το έχουμε γράψει νέτα, σκέτα και προβοκατόρικα ότι το σωστό το λιώσιμο, γίνεται μονάχα με WWE! Οι μύστες γνωρίζουν ότι σαν το ψεύτικο ξυλίκι ανάμεσα σε άσβερκους παλαιστές, δεν έχει. Κι όταν μάλιστα κάθε χαρακτήρας, είναι κεντημένος κι εθιστικός σαν σαπουνόπερα της δεκαετίας του ‘90, τότε καταλαβαίνεις πόσο καψιμάκια μπορούμε να γίνουμε. Ε λοιπόν, καλό είναι να ξέρεις, πως όσοι μεγάλωσαν με αφίσες παλαιστών στα δωμάτια τους, είχαν μια ξεχωριστή θέση και για τον Χαλκ Χόγκαν. Ο άνθρωπος που έσκιζε τα μπλουζάκια του υπέροχα, γεννήθηκε μια μέρα σαν κι αυτή πριν από 67 χρόνια κι άκουγε στο όνομα, Τέρι Τζιν Μπολέα.  

Ήταν ο άνθρωπος που πήρε από το χεράκι το American Wrestling κα το ανέβασε σε δυσθεώρητα επίπεδα δημοφιλίας. Αν θες να σκεφτείς το American Dream, ενσαρκωμένο σε κάποιον εκεί στη δεκαετία του 1980, τότε ο Χαλκ Χόγκαν ήταν σίγουρα ο άνθρωπος σου. Μιλάμε για έναν σταρ που όπου εμφανιζόταν το σύμπαν παραληρούσε κι η φάτσα του σε αφίσες, διαφημίσεις, παιχνίδια, ρούχα, παπούτσια, ταινίες, σειρές κι αθλητικά stores.

Kι ενώ ο Χαλκ νιώθει πιο άτρωτος κι από τον πρωτοξάδερφο του τον πράσινο Χαλκ σκάει μύτη ένα τεράστιο σκάνδαλο με αναβολικά στον οποίο ο Χόγκαν ήταν τέρμα μπλεγμένος, κάνοντας χρήση και διακίνηση. Το μπαμ της πτώσης τους κι όσων πέσανε από τα σύννεφα, ακούστηκε σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι τα Τζουμέρκα. Όμως ο Χόγκαν έμεινε όρθιος κεφαλαιοποιώντας το Brand name του, που όπως φάνηκε ήταν πολύ ισχυρό κι άντεξε το πλήγμα που του έφερε η υπόθεση των αναβολικών.  Βλέπεις, το όνομα του ξέφυγε από τα στενά πλαίσια του χώρου του κι έγινε ένα Icon που μπήκε σε αμέτρητα σπίτια, σαν προϊόν της σύγχρονης ποπ κουλτούρας.  

Έτσι λοιπόν μέχρι το 2008, έζησε μια δεύτερη νιότη, μέχρι να διαρρεύσει ένα sextape με τη γυναίκα του δικηγόρου του, στο οποίο ο Χόγκαν ξέρναγε ρατσιστικό οχετό για το αγόρι της κόρης του, που ήταν μαύρος. Κάπου εκεί, τον άφησα τον Χαλκ, γιατί δεν ήθελα να πέσω στη λούπα όλων όσων συγχωρούν πολύ εύκολα το καθετί στους ανθρώπους που είχαν αφίσα στο δωμάτιο τους. 

Πριν κανένα τρίμηνο όταν είδα πως πόσταρε ότι η μόνη λύση για τον περιορισμό του κορονοϊού ήταν ο Ιησούς Χριστός κι άλλα τέτοια ψεκασμένα, που ρίχνουν λάδι στο καντήλι αντιεμβολιαστών κι αρνητών της μάσκας, σκέφτηκα πως χίλιες φορές να πάλευες ακόμη ρε Χαλκ, παρά να μίλαγες.