Μια εβδομάδα πέρασε, από όταν είδαμε τον “Μεγάλο Περίπατο” του Μπατμανίδη κι ακόμη δεν έχουμε συνέλθει. Με το δίκιο μας, θα μας πεις και καλά θα μας κάνεις. Όμως επείδη δεν μας έφτανε στους δόλιους και θέλαμε κι άλλο, αναγκαστήκαμε να ξεχυθούμε στους δρόμους, ψάχνοντας ζαρντινιέρα, ζαρντινιέρα τη σκιά του κι ένα νεύμα του. Κάπου εκεί λοιπόν, αγκαλιά με μια ψευδοπιπεριά σκάλιζε σε παρτέρια το όνομα της Τασούλας. Δεν φοβηθήκαμε λεπτό και τους κάναμε ότι ερώτηση κατέβηκε στην γκλάβα μας κι εκείνος δεν μας λυπήθηκε καθόλου και μας απάντησε. Πηγαίναμε γυρεύοντας είναι η αλήθεια κι αν δεν μας πιστεύεις διάβασε. 

7 χρόνια να βγάλετε βίντεοκλιπ. Ούτε ο Μεγάλος Περίπατος των Αθηνών δεν πήρε τόσα; Γιατί περιμέναμε με τα κουμπιά του YouTube στα χέρια τόσο καιρό;

Περιμέναμε όλον τον κόσμο βασικά να κάνει like και  subscribe (εδώ) στο κανάλι μας  να πατήσει κουδουνάκι και γενικότερα να ενεργοποιήσει το σύστημα ειδοποιήσεων μέσω ηλεκτροσόκ για την κάθε φορά που θα βγάζαμε βίντεο . Επίσης ο λόγος που αργήσαμε τόσο να κάνουμε κλιπ είναι γιατί δεν περιμέναμε να υπάρχουμε ως μπάντα 7 χρόνια…Τι να πω…έτσι όπως πάει το πράμα και στα 100 θα μια πάλι εδώ να σας τραγουδώ…

Περιέγραψε ιδανική διαδρομή για Μεγάλο Περίπατο στη Θεσσαλονίκη, ωστέ μετά να μην χρειάζεστε και μετρό!

Ο δικός μας μεγάλος περίπατος μπορεί να είναι όντως το Μετρό διότι ούτως ή άλλως ο σχεδιασμός του είναι να έχει πολύ κοντινές στάσεις με αποτέλεσμα οι συρμοί σχεδόν να μην προλαβαίνουν να κινηθούν από την μία στην άλλη…Έτσι πολύ πιθανόν οι επιβάτες απλά να περπατάνε μέσα στα βαγόνια ή και στις σήραγγες  προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους“. 

Κάποιοι εγκάθετοι δημοσιογράφοι, έγραψαν ότι οι ζαρντινιέρες έπαιζαν καλύτερα από σένα στο βίντεο. Τι απαντάς;

“Απαντάω, ότι πρόκειται για φαιδρούς τύπους, οι ζαρντινιέρες που χρησιμοποιήθηκαν στο κλιπ είναι επιπέδου Επιδαύρου, να φανταστείτε τέτοιες είχε στο μπαλκόνι της κι η Κατίνα Παξινού”. 

Ποια είναι τέλος πάντων η Τασούλα;

“Για τους λάτρεις του ληξιαρχείου το Τασούλα είναι το υποκοριστικό του Αναστασία από το οποίο μπορεί να προκύψει και το Σία…” 

Αγκάλιαζες και πριν τις ψευδοπιπεριές ή σου βγήκε μετά τον Περίπατο;

Ασφαλώς και τις αγκάλιαζα και πιο πριν, διότι οι ψευδοπιπεριές για όσους δεν γνωρίζουν  ξεκλειδώνουν το 4ο τσάκρα το οποίο αφορά την ικανότητα να δίνεις και να λαμβάνεις Αγάπη. Σε αυτό αντιστοιχεί το μάντρα Guru Ram Das  το οποίο με την σειρά του ανοίγει και θεραπεύει την καρδιά, όπως δηλαδή ακριβώς κάνει κι ο ίδιος ο μεγάλος περίπατος τουλάχιστον στους προμηθευτές των υλικών και σε όσους ασχολήθηκαν με την κατασκευή του“.

Το επόμενο βίντεοκλιπ θα κάνει 7 χρόνια να βγει; Να φανταστώ θα έχει θέμα τον κορονοϊό;

Δεν ξέρω πραγματικά τι μπορεί να μας επιφυλάξει το μέλλον από άποψη πανδημιών, ίσως και να υπάρξει μία μεγάλη έξαρση σε ένα τύπο κολλητικής ψωριάση οπότε έτσι να γράψουμε και να γυρίσουμε το 7 χρόνια φαγούρα“.

Όποιος δει τον “Μεγάλο Περίπατο” σε ερωτεύεται, όποιος σε ερωτευτεί που μπορεί να σε δει το φετινό καλοκαίρι;

“Λογικά κάπου στην Πανεπιστημίου να ποτίζω τις γλαστρίτσες μου. Ίσως να λείψω 2-3 μέρες, αλλά έχω αφήσει τα κλειδιά στην γειτόνισσα”. 

Πως την πέρασες την καραντίνα;

“Όπως όλος ο κόσμος, με πολύ tik tok, χειροκρότημα στο μπαλκόνι και την καθημερινή ενημέρωση για την πορεία του ιού από την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη”.