Όλοι οι άνδρες φτάνουν κάποια στιγμή στη ζωή της που αποφασίζουν να κάνουν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους: να συγκατοικήσουν. Ουσιαστικά κάνουν ένα βήμα που έχει δύο δρόμους – ή τον γάμο ή τον χωρισμό. Ωστόσο αυτά έρχονται στην πορεία.

Το θέμα είναι που από την ώρα που θα μπείτε στο ίδιο σπίτι και τα έπιπλα τοποθετηθούν και περάσει η εβδομάδα της χαράς, ο παράδεισός σου μετατρέπεται σε μια μικρή κόλαση. Ναι, πίστευες ότι θα ήταν ένα πάρτι κάθε μέρα, αλλά εκείνη το βλέπει διαφορετικά: πλέον είναι το «σπιτικό» σας. Και τα δεδομένα αλλάζουν, όπως και η καθημερινότητα.

Άρα, για να μην έχεις πόλεμο κάθε μέρα, δες 5 tips που θα κάνουν τη συγκατοίκηση ευκολότερη (για σένα).

Δωσ’ της χώρο

Όχι, δεν εννοούμε «δωσ’ της ένα δωμάτιο να χαλαρώνει». Δώσε χώρο για τα πράγματά της. Γιατί πλέον δεν θα είναι ένα μπλουζάκι και μια φόρμα, αυτά που έφερνε όταν κοιμόταν σε εσένα το Σαββατοκύριακο. Πλέον είναι όλα της τα ρούχα – και είναι πολλά. Έτσι και αλλιώς στο τέλος θα πάρει όλες τις ντουλάπες, βόλεψε τα 10 ρουχαλάκια που έχεις στην κουζίνα. Ποτέ στην ίδια ντουλάπα. Δεν θα θέλεις να τη δεις την ώρα της προετοιμασίας της.

 

Φαγητό (όχι σαν) της μαμάς

Όταν ένας άνδρας ζει μόνο του και να βαριέται να μαγειρέψει, απλά σηκώνει το τηλέφωνο και τελειώνει. Delivery, ο καλύτερός του φίλος. Τέρμα όμως αυτά πλέον. «Τσάμπα λεφτά», «κακό φαγητό», «πολύ αλάτι» και πολλές ακόμα δικαιολογίες θα ακούσεις για να ξεχάσεις τα μπέργκερ τα διώροφα! Και να πεις ότι είναι master chef στη κουζίνα η καλή σου, πάει και έρχεται. Αλλά και το βραστό νερό το πετυχαίνει με την δεύτερη.

 

Τέρμα το Τσάμπιονς Λιγκ

Καταρχήν ξέχνα της βραδιές με τα παιδιά στο σπίτι σου με… πίτσα, μπύρα, Τσάμπιονς Λιγκ. Γιατί πολύ απλά δεν είναι σπίτι σου πλέον. Βασικά ξέχνα το Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα εκείνη την ώρα κάποιο άλλο κανάλι θα έχει μια ρομαντική κωμωδία, το «Sex and the City» σε επανάληψη, τον… καιρό! Όλα έχουν περισσότερο ενδιαφέρον. Κι αν πας κόντρα και βάλεις το ματσάκι, εκεί να δεις μουρμούρα. Για αυτό, φρόντισε να έχεις και μια μικρή τηλεόραση στο γραφείο, γιατί θα ξεχάσεις και το οφσάιντ στο τέλος.

 

Τουαλέτα αυτή η… άγνωστη

Πριν τη συγκατοίκηση το μπάνιο ήταν ο λιτός σου θρόνος. Πλέον θα μοιάζει με το υπόγειο στα Hondos Center – τόσο μπουκάλια, μπουκαλάκια και καλλυντικά θα έχει. Άσε που πλέον δεν δικαιούσαι περισσότερα από 5 λεπτά εκεί μέσα κλεισμένος. Α, και το καπάκι να σηκώνεις (και να κατεβάζεις μετά). Και φυσικά μην ξεχνάς να αλλάζεις το χαρτί. Και τα σκουπίδια θα τα πετάξεις ποτέ. Και…

 

Σεξ (έτσι απλά)

Τουλάχιστον θα έχεις το σεξ ε; Όποτε θέλεις ε; Ε, καλά, περίμενε! Ναι, τις πρώτες ημέρες θα είναι ένα όργιο η συγκατοίκηση. Σεξ στη κρεβατοκάμαρα, στο γραφείο, στο σαλόνι, στη κουζίνα, στα πατώματα, στα… ταβάνια. Θα σε περιμένει με καυτά εσώρουχα και θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο που δεν το είχες δοκιμάσει τόσο καιρό. Και μετά. Μετά έρχονται οι φόρμες, τα βαμβακερά εσώρουχα, ο… πονοκέφαλος. Κάθε φορά που θα το κάνετε θα χαράζεις και μια γραμμούλα στο δέντρο για να το θυμάσαι.