Νομίζω πως δεν υπάρχει μουσικόφιλος εκεί έξω, που να μην έχει απολαύσει τη διασκευή του “Bang Bang” της Cher από τους Monophonics. Αν ξέρει δε και από καλή μουσική είναι σίγουρα φαν της μπάντας που φέρνει τη μουσική του Σαν Φρανσίσκο στα πικάπ μας. Αν δεν έχεις πικάπ να ξέρεις δεν είσαι τόσο φίλος μας. Ο Κelly o Finnigan που είναι η ψυχή και φωνή των αγαπημένων Monophonics, ως ο βασικός υπεύθυνος για αυτή τη μοναδική μίξη της soul με την ψυχεδέλεια των 60s, που είναι εθιστική η ρουφιάνα. Αριβάρει το λοιπόν στην κεντρική σκηνή του Gazarte μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς του, The Atonements, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, για μία μοναδική, γεμάτη groove βραδιά!

Τουλάχιστον εδώ και μία εικοσαετία, η δημιουργική αναβίωση της soul μουσικής των ‘60s και ‘70s είναι γεγονός. Πρόκειται για μουσικές που σε καμία περίπτωση, δεν συγκρίνεις με το ένδοξο μουσικό παρελθόν αλλά, αντιθέτως, δημιουργήθηκαν για να μας θυμίσουν τις καθηλωτικές αυτές μελωδίες και να μας κάνουν να τις αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο.

Δεν θέλω θα εφεύρω ξανά τον τροχό. Θέλω μονάχα να θυμήσω στους ανθρώπους γιατί ο τροχός ήταν τόσο γαμάτη εφεύρεση, εξαρχής“, λέει το αγόρι μας εύστοχα καθώς η δημιουργική αναβίωση της soul μουσικής των ‘60s και ‘70s είναι γεγονός, εδώ και μια εικοσαετία.

Με έναν καταπληκτικό πρόσφατο δίσκαρο στις αποσκευές του με το άκρως επεξηγηματικό τίτλο “The Tales People Tell“, ο Kelly έδειξε ότι και μόνος μπορεί να γκρουβάρει επιτυχώς. Κι αν δεν με πιστεύεις, ρίξε μια αυτιά στα “Catch Me I’m Falling” και “I Don’t Wanna Wait για του λόγου το αληθές.

Επειδή ξέρουμε όμως, ότι θες το κάτιτις σου παραπάνω, ξεκουβάλησε λοιπόν και τράβα προς το Gazarte, το Σάββατο 19 του Οκτώβρη, για τα περαιτέρω.