«Δεν τέλειωσε, άρα δεν με γουστάρει», «δυστυχώς τελειώνει γρήγορα» και άλλα πολλά γυναικεία συμπεράσματα που μπορεί να αγχώνουν και τα δύο φύλα.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλοί μύθοι, ακόμη περισσότερες παρεξηγήσεις και έτσι, αποφασίσαμε να παραγγείλουμε κρουασάν και καφέ. Και με τη βοήθειά τους να τα αναλύσουμε, μέσα από τις εμπειρίες των δημοσιογράφων του Provocateur.

10. Οι άνδρες τερματίζουν πρώτοι

Δεν είναι ζήτημα… νίκης ή τακτικής, ούτε καν εγωισμού, αλλά βιολογίας! Οι άνδρες έρχονται πρώτοι σε οργασμό και δεν έχει να κάνει με το πόσο γουστάρουν την τύπισσα που είναι στο κρεβάτι τους. Το να τελειώνει ένας άνδρας μαζί με τη γυναίκα, ισοδυναμεί για εκείνον με κατάκτηση του treble (Κύπελλο, Πρωτάθλημα, Champions League) στο Pro.

9. Ο πόνος

Η πλήρης στύση που δεν έχει ευτυχή… κατάληξη, μας κάνει εκτός από απογοήτευση να νιώθουμε και μια ελαφριά ενόχληση. Εδώ είναι που η παρτενέρ πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της… Κυριολεκτικά!

8. Το χέρι της βοήθειας

Σε μια πρώτη, πρόχειρη καταμέτρηση ανάμεσα στους άνδρες του γραφείου πιστεύουν πως το 81,8% των γυναικών δεν γνωρίζουν σε… βάθος πώς να κάνουν την ταλάντωση του πέους με σκοπό την εκσπερμάτιση. Αυτό συμβαίνει γιατί καμία γυναίκα δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει ποτέ την τεχνική –πλην ελαχίστων, φωτεινών εξαιρέσεων- με αποτέλεσμα να διαψεύδονται ακόμη και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι με το «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

7. Το έξυπνο πουλί

Ναι είναι αλήθεια, πως αν πιάσει και σφίξεις το πέος στη βάση του, τότε σταματά η ροή του αίματος. Αυτό σημαίνει πως όταν το πέος είναι σε πλήρη στύση και το σφίξεις… παρατείνεται η απόλαυση, αφού ο άνδρας δεν τελειώνει! Προσοχή, όμως. Δεν λειτουργεί όπως το πιεσόμετρο, να το σφίγγεις και να το αφήνεις στιγμιαία. Επίσης, αν δεν το κάνετε έγκαιρα ή σφίξετε σε λάθος σημείο, ετοιμαστείτε για κουπ «κάτι τρέχει με τη Μαίρη».

6.Το πρωκτικό

Ναι, αρέσει πολύ στους άνδρες. Το γεγονός πως είναι το «απαγορευμένο», είναι ο προφανής λόγος. Σκεφτείτε όμως και ένα ζευγάρι, με χρόνια σχέσης, που τα προφυλακτικά είναι πλέον… ανάμνηση. Στο πρωκτικό σεξ ο άνδρας είναι πιο χαλαρός. Δεν χρειάζεται να μεταμορφώνεται σε Κριστιάνο Ρονάλντο και να τραβιέται έγκαιρα, για να μην βγει οφσάιντ! «Θα τελειώσει τη φάση εκεί», αν με καταλαβαίνετε!

 

5. Τελειώνει πριν αρχίσει

Όταν ο άνδρας έχει να κάνει σεξ πολύ καιρό, τελειώνει σχεδόν αμέσως. Η αλήθεια είναι πως έχει τελειώσει από τα προκαταρκτικά ακόμη, έχει «οπλίσει» για δεύτερη φορά και τελειώνει σχεδόν αμέσως. Είναι που δεν έχει… «ανάσες», που λείπει καιρό από το γήπεδο, που δεν έχει ακόμη τα πατήματα. Με τον καιρό θα γίνει καλύτερος!

4. Τα 7 δευτερόλεπτα του οργασμού

Εκείνη τη στιγμή, ένας άνδρας μπορεί να πει τα πάντα! Μπορεί να ασπαστεί τον βουδισμό, να σου πει πως δεν θα παίξει ξανά Pro, να σου κάνει πρόταση γάμου. Στο τέλος, τίποτε από αυτά δεν ισχύει. Ο άνδρας θα τα πει και την επόμενη φορά. Η μαλακία για τη γυναίκα είναι πως δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει εναντίον του. Έχει το ακατολόγιστο!

3. Δεν τελειώνει!

Ακόμη και αν είναι στο κρεβάτι με την απόλυτη κουκλάρα, ένας άνδρας μπορεί και να μην τελειώσει! Ειδικά σε περιπτώσεις που μιλάμε για σχέση -τότε συγκεντρώνει και τις μεγαλύτερες πιθανότητες- κάποια στιγμή να ξενερώσει από την επανάληψη! Αυτό δεν σημαίνει πως έπαψε να σε γουστάρει, κουκλάρα. Και ο Νονός ταινιάρα είναι, αλλά μπορεί κάποια στιγμή να βαριέται να τη δει όλη. Απλά, άλλαξε λίγο τα… κόλπα!

2. Υποκρινόμαστε κι εμείς

Ναι, η αλήθεια είναι αυτή. Υπάρχουν στιγμές που οι άνδρες δεν είναι καν, σε πλήρη στύση, που έχουν ξενερώσει… Αλλά επειδή οι γυναίκες χτυπιούνται και βογγάνε, μπαίνουν και αυτοί στο κλίμα και το… πετσί του ρόλου και χτυπιούνται επίσης. Η αλήθεια είναι πως αν κάποιος από τους δύο σταματήσει και κοιτάξει τον άλλον στα μάτια, μπορεί και να συζητήσουν για το λόγο που υποκρίνονται και οι δύο. Ειδικά στο πολύωρο σεξ, το πέος αυξομειώνεται σαν ελατήριο.

1.Το στοματικό σεξ

Σε ένα πρόχειρο γκάλοπ στο γραφείο, καταλήξαμε πως το 73,8% των γυναικών, δεν ξέρουν να κάνουν στοματικό σεξ. Η πλήρης στύση έρχεται, μόνο και μόνο από το θέαμα, αλλά πέραν αυτού, τζίφος! Και οι γυναίκες κινδυνεύουν να πάθουν αυχενικό από τη μονότονη επανάληψη ή να αποκτήσουν το «τικ» που έχουν τα σκυλάκια αυτοκινήτου.