Η 9η Ιουνίου του 2017, θα μείνει στην ιστορία ως η μέρα που έκανε γνωστό τον Τζέρεμι Κόρμπιν, σε πολλούς ευρωπαίους πολίτες που μέχρι σήμερα ίσως να αγνοούσαν την ύπαρξη και το έργο του Βρετανού πολιτικού. Κάποιοι λίγο πιο κολλημένοι με την πολιτική και την γενικότερη Ευρωπαϊκή επικαιρότητα προφανώς είχαν γνώση των πεπραγμένων του Κόρμπιν. Εμείς δεν ασχολούμαστε με αυτούς σήμερα.

Τώρα μιλάμε σε σένα αναγνώστη. Σε σένα που δεν έχεις και μεγάλη ιδέα του τι είναι στα αλήθεια ο Τζέρεμι ο Κόρμπιν. 

Είμαστε εδώ για να σου περιγράψουμε πως όσο κι αν διαφωνείς ή συμφωνείς με αυτόν, το μόνο που έχει σημασία είναι ότι ο Τζέρεμι ο Κόρμπιν είναι ένας πολύ ωραίος τύπος.

Για να σε βοηθήσουμε να το καταλάβεις, βρήκαμε τις πιο γαμάτες φωτογραφίες του ηγέτη των Εργατικών που αποδεικνύουν τη γαματοσύνη του.

1.

“Ντάξει είμαι ωραίος και το ξέρω, αλλά ρε παιδιά οι από πίσω μήπως το παραχέσαμε; Ούτε στη eurovision δεν τα φοράνε αυτά”.

2.

– Πέτρα, ψαλίδι, μολύβι, χαρτί

– ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΛΥΒΙ

– Δεν μπορεί να σε αγαπώ τόσο πολύ…

3.

Φέρνει λίγο σε Μπακιρτζή εδώ και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι. Επίσης μασουλάει το στιλό του και αυτό το κάνουν μόνο οι καλοί ανθρωποι. Και εγώ. (χειροκρότημα)

4.

Δηλαδή πόσο πιο κοντά στη νεολαία; Μόνο με τελετάμπις δεν φωτογραφήθηκε ο άνθρωπος. Και μάλλον καλά έκανε γιατί τα τελετάμπις είναι λίγο πιο κρίπι από παιδί της κούκλας του Σατανά που παντρεύτηκε τον Ντάμιεν. 

5.

Φάτσα μεθυσμένου Άγγλου τσεκ. Μάτια που γυαλίζουν και επιβεβαιώνουν τον προηγούμενο ισχυρισμό τσεκ. Κόκκινο φανταχτερό σακάκι που ψιλοταιριάζει με την γραβάτα του ηγέτη τσεκ. Χαμόγελο μέχρι τα αυτιά που βγαίνει φωτογραφία με τον Τσάβεζ τσεκ. Η Telegraph να τον κράζει ότι θα κάνει την Αγγλία Βενεζουέλα αν εκλεγεί τσεκ.

6.

“Έλα κι εσύ γραφικούλη και με σένα θα βγω φωτογραφία”. Εδώ για κάποιο λόγο έχει ντυθεί Λαφαζάνης, αλλά οκ Άγγλος είναι δεν είχαμε και υπερβολικές απαιτήσεις. 

7. 

Και εδώ μας κάνει να το βουλώσουμε για το προηγούμενο σχόλιο, ο τεράστιος. Τρέντι γραβατούλα, λάγνο βλέμμα, σηκωμένος γιακάς και δερμάτινη τσαντούλα στο πλάι. Ένα συνολάκι που θα έκανε και τον Σταύρο Θεοδωράκη να ντρέπεται. 

8. 

Ντάξει αυτή η φωτογραφία σε κάνει να τον συμπαθείς λίγο περισσότερο. Γιατί δεν φτάνει που είναι δηλωμένος οπαδός της Άρσεναλ, της πιο μίζερης ομάδας από καταβολής ποδοσφαίρου, αλλά είναι κι ένας από τους πολύ λίγους υποστηρικτές της παραμονής του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της ομάδας. Χαρά στην υπομονή σου σύντροφε Τζέρεμι!

9. 

Τι λέγαμε για Σταύρο Θεοδωράκη πριν; Ένα μπάκπακ του λείπει και ένα χιψτεροκράνος για να τσιμπήσει και τις ψήφους των #agapimono. Οι φήμες που υποστηρίζουν ότι το επόμενο σποτάκι του θα αρχίζει με τη φράση “ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΦΑΣΙ” ελέγχονται ως ανακριβείς. 

10. 

“Συγκεντώσου σε αυτό που βλέπεις… Μην σκέφτεσαι τίποτα…. Άδειασε το μυαλό σου από τα κόκκαλα που σκέφτεσαι και αφοσιώσου στην ιδιωτικοποίηση των τρένων… Τα μάτια σου βαραίνουν… Όταν ξυπνήσεις δεν θα θυμάσαι τίποτα από όσα έχουμε πει τόση ώρα εδώ…” 

11.

Όχι πες μου εσύ αγαπητή αναγνώστρια. Δεν θα ήσουν ευτυχισμένη αν ο άντρας σου είχε αυτό το κορμί στα 66 του; Ο τύπος είναι ο κλασικός παππούλης που σκάει στα 5χ5 και ξεφτιλίζει τους 30αρηδες.

12.

Μόνο μία φράση: “WHO’S YOUR FUCKING DADDY?”

13.

Και γύπας και με μεγάλη πέραση στις γυναίκες. Οι φίλες μου λένε ότι δεν είναι και σαν τον Παφίλη, αλλά καλός είναι. Και τις πιστεύω τις φίλες μου.

14.

Αλλά και δικός μας άνθρωπος. Εδώ σε αγκαλίτσες με τον Αλέξη. Λογικά η φωτογραφία είναι μετά από τσίπουρο με μεζέ γιατί και τα δύο αγόρια φαίνονται αναψοκοκκινισμένα. Κάτι πικάντικο είχε με το τσιπουράκι.

Αν πιστεύεις ότι ξεχάσαμε κάποια χαρακτηριστική στιγμή του Μπέρνι Σάντερς των φτωχών, μπουμπούνισέ την σχόλια κι εδώ είμαστε…