Έχουμε και λέμε. Η καλύτερη εποχή για να πας φαντάρος (όπως σου ‘χω ξαναπεί) είναι εκεί κοντά στα 88 με 90, τότε δηλαδή, που ‘χεις ωριμάσει σωματικά, ψυχολογικά και μπορείς να θυσιάσεις και τη ζωή σου για τη θητεία.

Ναι, είμαι γιωτόμπαλο. Ναι, όταν παρουσιαστώ θα με λιώσουν στο καψόνι. Ναι, και με το δίκιο τους οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ (;).

Το θέμα όμως τώρα, δεν είναι τόσο η στράτευση στα 18 ή στα 88, αλλά τα κουλά βίντεο απ’ τον στρατό που ‘χουν μαζέψει χιλιάδες σχόλια και χτυπήματα στο γιου το τιουμπ. Βιντεάκια με μεγάλους -ή μικρούς- ετοιμοπόλεμους Ράμπο που δηλώνουν έτοιμοι να φάνε σίδερα για το καλό της χώρας. Και μερικοί τα τρώνε ήδη.

Βάρα προσοχή και τσέκαρε.

Ακαταλαβίστικες λέξεις χωρίς λόγο…

Γιατί αν παίξει τρίτος παγκόσμιος ποιοι θα κερδίσουν; Μου λες; Οι Ρώσοι; Λίγα τα ψωμιά τους! Οι Αμερικανοί; Ούτε καν! Οι Βορειοκορεάτες; Άσε μας ρε Κιμ αγόρι μου! Εμείς θα κερδίσουμε μωρέ, αφού αν ακουστεί απ’ τα μεγάφωνα του μεγάλου Πεύκου το «αχξσξκαχασαξρεΔΕΣΤΟ» του εν λόγω εκπαιδευτή καταδρομέων στον υποψήφιο καταδρομέα τα ψωμάκια τους είναι λίγα. Οι αντίπαλοί μας θα παγώσουν και θα μονολογήσουν «όχι ρε πούστη, αυτός είναι σκληροπυρηνικός, θα το κόψουμε βόρεια, αλλά Ελλάδα δεν μπαίνουμε για κανέναν λόγο. Κο κο κο.»


Γρηγόρης Πανουργιάς, ο ΗΓΕΤΗΣ σας

Μιλάμε, ουσιαστικά, για τον λεβεντάνθρωπο Γρηγόρη Πανουργιά, ο οποίος έγινε το απόλυτο βάιραλ στο YouTube χωρίς ΚΑΝ να χρειαστεί να περπατήσει χοροπηδηχτά τα στενά του κέντρου σαν την Μαρίνα Σάττι (ΕΜΠ1). Απλά και λακωνικά, που λες, εξήγησε στους φαντάρους του τι ΠΡΕΠΕΙ να πληρούν, ώστε να παραμείνουν στο σώμα του. Καθώς με 3 κιλά πας αεροπορία, με 5 κιλά ναυτικό, με 7 κιλά πεζικό, αλλά αν είσαι τυχερός και έχεις 10 κιλά μένεις με τον Πανουργιά πάνω απ’ το κεφάλι σου. Τυχερέ. 


Πού ‘ναι το καρτελάκι, οεο; (3.35 κι έπειτα)

Η πιο ΕΠΙΚΗ προσοχή του κόσμου. Ο καταδρομέας Στέφανος, φωνάζει δυνατά τ’ όνομά του, σπάει με μανία το καρτελάκι του διοικητή και με στυλ και χάρη ξεκινάει σπριντάκι αλλά Ροναλντίνιο Γκαούτσο μέχρι τον πάτερ. Τι φάση; Αναρχία στους καταδρομείς;

 
Ο λεξιπλάστης ΟΥΚΑΣ

«Σηκωωωωως στα πόδια παιδί μοαααααα». Στην αρχή πιστεύεις ότι είναι άλλη μια τρολιά των ΑΜΑΝ… όμως όχι. Το βίντεο είναι πέρα για πέρα αληθινό, αλλά και τόσο θαγκ, όσο και ο ΟΥΚΑΣ με το κόκκινο γυαλί το Arnette και το μουστάκι το αντρίκιο που μοιράζει πόνο στους φαντάρους του. Και συνεχίζει «Εδώ έχει πόνο παιδιμμμμμμμμμ».
 
 
ΤΙ ΤΕΛΕΤΕΕΕΕ ΚΥΡΙΕ;   
 
Τι κι αν βρίσκονται σε δημόσιο χώρο; Τι κι αν δίπλα τους μιλάνε όλοι ήρεμα και αθόρυβα; Οι Βροντόφωνοι έχουν χρέος (χωρίς λόγο!) να βροντοφωνάξουν τα επώνυμά τους και την περιοχή τους κι έτσι να προκαλέσουν τον πανικούλη τους στην αίθουσα. 
 
Χαμηλώστε τα ηχεία σας και απομακρύνετε απ’ τις οθόνες σας έγκυες, ηλικιωμένους και κατοικίδια. «ΣΤΡΑΤΗΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ».

 
Bonus: Απόφθεγμα Σοφίας (0:50 κι έπειτα)
 
Τα ‘πες όλα ηγέτη… crying