Το 50-50 ήταν μία από τις τελευταίες ΚΑΛΕΣ κωμικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης.

Είχε αυθεντικά αστείους χαρακτήρες, ατακάρες, εξωφρενικές καταστάσεις και ένα μοναδικό δέσιμο μεταξύ των τριών κύριων πρωταγωνιστών.

Και κάτω απ’ την κύρια ιστορία που ήταν η σχέση τριών 50άρηδων που συμπεριφέρονταν σαν 20χρονοι, κρύβονταν και πολλές άλλες μικρότερες που έδιναν μία ιδιαίτερη ομορφιά στη σειρά.

Μία απ’ αυτές ήταν και η σχέση του Νικηφόρου με τον γαμπρό του Αχιλλέα.

Λογικά, ο Φιλιππίδης πρέπει να ‘χε πει στον σεναριογράφο “ε ψητ, που ‘σαι, δεν ξέρω τι θα κανεις στη σειρά, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να μου βρεις κάποιον να του ρίχνω σφαλιάρες”.

Ε και του βρήκε τον άντρα που είχε το ΘΡΑΣΟΣ να του κλέψει το κοριτσάκι του, το γλυκό του το παιδάκι, το κουρκουμπινάκι του.

Η σχέση Νικηφόρου-Αχιλλέα ήταν εκρηκτική. Οι δύο άντρες ανταγωνίζονταν ο ένας τον άλλον για την αγάπη της ίδια γυναίκας, η οποία εχμμμ, δεν το ήθελε, τους την έδινε χωρίς καν να χρειάζεται να προσπαθήσουν. Αλλά αυτοί σαν παιδάκια σκοτώνονταν. 

Το αστείο είναι ότι στην πραγματικότητα αυτοί οι δύο ψιλομοιάζανε σαν χαρακτήρες… Λίγο κηφήνες, λίγο κουλτουροκαμένοι που δεν καταδέχονται να κάνουν μία πιο “πεζή δουλειά”, λίγο εξυπνακίστικο χιούμορ…

Αλλά ίσως το γεγονός ότι έμοιαζαν τόσο πολύ, να ήταν αυτό που τους οδηγούσε και στο ρινγκ. 

Τσέκαρε σε ένα βίντεο δικής μας σοδειάς τις κόντρες αυτών των δύο ΤηλεΠαλαίμαχων και πρόσεξε πόση αγάπη κρύβεται πίσω από κάθε σφαλιάρα.