To 24ωρο του άστεγου Χιου Χέφνερ

Πώς περνάει την μέρα του o άρχοντας των κουνελιών;

To 24ωρο του άστεγου Χιου Χέφνερ

Πώς περνάει την μέρα του o άρχοντας των κουνελιών;


Η είδηση έσκασε σαν "μπομπίτα" στα χέρια μου, όταν έμαθα ότι ο 90χρονος παλίκαρος του Playboy Χιου Χέφνερ, πούλησε την έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς. Γι' αυτό και το συγκλονιστικό πρώτο 24ωρο του άστεγου Χιου, είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!

10.00 Ανοίγει με δυσκολία τα εφηβικά ματάκια του, βάζει τα μπουρνούζια σε μια βαλίτσα, κουμπώνει δυο βιάγκρα (συνταγή γιατρού) και δίνει τα κλειδιά των 25 εισόδων του Playboy Mansion στον επόμενο ιδιοκτήτη. 

10.30 Είναι άστεγος.

11.00 Περπατάει στα βρώμικα στενά του Μπέβερλι Χιλς, κατεβάζοντας αγίους και ψάχνοντας απεγνωσμένα για κουνελάκι. 

11.30 "Φιλαράκι, μήπως έχεις καμιά γυναίκα;", ρωτάει κάτι επιβάτες στα βαγόνια του ηλεκτρικού. "Δεν είμαι κλέφτης, ούτε ναρκομανής, με έχει δείξει και ο Παπαδάκης".


13.00 Ξεκινάει την αναζήτηση σπιτιού, ψάχνοντας κάτι οικονομικό.

13.30 Μπερδεύεται και αντί για εφημερίδα αγγελιών ψωνίζει από συνήθεια, (όπως κάνει τα τελευταία 30 χρόνια) το Nitro, για να τσεκάρει τον ανταγωνιστή Πέτρο. 

15.00 Αγοράζει τελικά τη Χρυσή Ευκαιρία.
[banner]
15.30 Αράζει στο πάρκο και σημειώνει με κίτρινο στάμπιλό τα σπίτια.

16.00 Ένας πιτσιρικάς στραβοκλωτσάει μια μπάλα και αυτή τον χτυπάει στο κεφάλι. "Συγγνώμη Παππούλη", του λέει ο πιτσιρικάς, "Γ@μώ τη μάνα σου, που μου έστελνε γυμνές της φωτογραφίες για να την βάλω πρωτοσέλιδο, που θα με πεις και παππούλη, μαλακισμένο", του απαντάει ήρεμα.

16.10 Μικρή πίεση 12. Μεγάλη 18,5.


16.30 Βρίσκει τελικά σπιτάκι. 14αρι, επιπλωμένο, 3 WC, 4 κουζίνες, τιμή συζητήσιμη, με θέα το Στέιπλς Σέντερ και δίνει ραντεβού σε μιάμιση ώρα.

17.00 Καλεί την φίλη του Pamela για να τον στηρίξει οικονομικά, αλλά η ίδια του γυρνάει το στήθος και δεν απαντάει ποτέ.

17.30 Έχει να κάνει σεξ 13 ώρες, 52 λεπτά, και 13 δευτερόλεπτα. "Ο αυνανισμός δεν πιάνεται", μονολογεί...

18.00 Πηγαίνει να δει το νέο του σπίτι, αλλά βλέποντας κάτω από την εξώπορτα, ραγίζει η καρδιά του. Ένα χιλιοτσακισμένο εξώφυλλο του Playboy με πρωτοσέλιδο την Kim Kardashian, κοσμεί πλέον την είσοδο του νέου του σπιτιου. "Λίγες μέρες έλειψα, μου το διαλύσανε το μαγαζί", φωνάζει στον νοικιάρη του.

18.30 Ψάχνει απεγνωσμένα στα νέα του δωμάτια για κουνελάκι, αλλά το αποτέλεσμα είναι 14 ώρες, 52 λεπτά, και 13 δευτερόλεπτα χωρίς σεξ.

19.30 Κοιτάζει τις απέραντες πολυκατοικίες του L.A και νοσταλγεί τα βράδια "γεμάτα αμαρτία": Με τον Lennon, όταν μεθυσμένοι κάψανε έναν πίνακα Matisse. Με τον Elvis, όταν κοιμήθηκαν αγκαλιά με 8 κουνελάκια και τον Κωστόπουλο, όταν χάζευαν γυμνές φωτογραφίες της Δήμητρας Λιάνη.

20.00 Νηστικός από το πρωί, παραγγέλνει κινόα με κουσκούς, για να βάλει κάτι στο στόμα του.

20.30 Τακτοποιεί τα χαρτιά του, καθώς πρέπει να τα καταθέσει αύριο πρωί πρωί για να βγει η σύνταξή του. Ένας βετεράνος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, στα χέρια του δημοσίου, συλλογίζεται...


21.00 Εξαντλημένος και ταλαιπωρημένος καταλήγει στο κοντινότερο στούντιο "μασάζ". Κουμπώνει τρία βιάγκρα (συνταγή γιατρού), πετάει τα πρόχειρα δολάριά του σε τρεις κυρίες και οι 17 ώρες, τα 22 λεπτά, και τα 13 δευτερόλεπτα βρίσκονται πια στο παρελθόν.

21.30 Επιστρέφει και πάλι στο νοικιασμένο σπίτι, αλλά τώρα είναι ανακουφισμένος.

22.00 Ξεντύνεται. Το φθαρμένο μπουρνούζι θα φύγει και τη θέση του θα πάρει το κόκκινο το γουρλίδικο, εκείνο που φόραγε το '53 στο γλέντι με την Monroe.

22.15 Ανοίγει το Porn το Ηub για να ξεκουραστεί. Πέφτει και πάλι στην Kim Κardashian, βρίζει και βάζει ερασιτεχνικό του (σχεδόν) ανταγωνιστή Σειρηνάκη.

23.00 "Πώς γίνεται ένας έφηβος να χασμουριέται από τις 11;", αναρωτιέται...

23:15 Κουμπώνει άλλα δύο βιάγκρα (συνταγή γιατρού και τα τελευταία του).

23.20 Ροχαλίζει...

00:00 Βραδινή στύση.

00:01 Ω να σου γαμήσω...

Δες και το προηγούμενο
  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Περισσότερα 24ωρο
Διάβασε ακόμα