Με αυτό το μπιχλιμπίδι θα πίνεις την Ουισκάρα σου όπως πρέπει!

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι να λιώσουν οι πάγοι (της Ανταρκτικής).

Με αυτό το μπιχλιμπίδι θα πίνεις την Ουισκάρα σου όπως πρέπει!

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι να λιώσουν οι πάγοι (της Ανταρκτικής).


Οι ουισκόβιοι χωρίζονται σε πολλές επιμέρους κατηγορίες ανάλογα με τα βίτσια τους. Υπάρχουν, για παράδειγμα, οι ιερόσυλοι, εκείνοι που θα ρίξουν κοακόλα μέσα στο τζόνι το μπλου, υπάρχουν και οι τρου φανς που δεν αραιώνουν το ποτό τους ούτε με νερό, ούτε με πάγο. 

Αν θα θέλαμε, όμως, να κινηθούμε κοντά στο μέσο όρο, θα λέγαμε πως οι περισσότεροι λάτρεις του δημοφιλούς ποτού προτιμούν να πίνουν ένα απλό, τίμιο και μορφωμένο ποτηράκι βάζοντας μέσα 2-3 παγάκια. 
[banner]
Βέβαια, κάθε παγάκι που σέβεται τον εαυτό του, τηρεί απαρέγκλιτα τους νόμους της φυσικής... Το ίδιο συμβαίνει και με εκείνα που θα ρίξεις στο ουίσκι σου: θα αρχίσουν να λιώνουν μετά από λίγη ώρα και ελάχιστα θα νοιαστούν που κωλοχτυπιέσαι για το νερομένο σου ουίσκι που έχασε τη γεύση του. 

Να, όμως, που βρέθηκε η χρυσή τομή και ακούει στο όνομα Whiskey Wedge. 

Πρόκειται ουσιαστικά για μια καινοτομία της CORKCICLE. η οποία συμπεριλαμβάνει ένα ποτήρι παλαιάς κοπής κι μία πατέντα από σιλικόνη.

Προσαρμόζεις την τελευταία στο ποτήρι, γεμίζεις με νερό, το αφήνεις στην κατάξυψη κανά 4ωρο και είσαι έτοιμος να πιεις την ποτάρα σου (εννοείται πως ενδείκνυται για όλα τα ποτά) χωρίς να έχεις το φόβο μήπως... νερώσει. 

Αγοράζεις, γεμίζεις κι εβίβα!

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Περισσότερα Gadgets
Διάβασε ακόμα