Το πάρτι έχει ανάψει για τα καλά. Χοροί, αλκοόλ, φασώματα, τρέλα. Μια φωνή από τα βάθη της κουζίνας ακούγεται απελπισμένη: “Ρε σεις μαλάκες! Δεν έχουμε άλλο πάγο;”

Με την ατάκα αυτή έχουν πάει άκλαυτα πολλά υποσχόμενα πάρτι. Το ίδιο και οι οικοδεσπότες τους που τα έβαψαν μαύρα και δεν τόλμησαν να ξανακαλέσουν άθρωπο. Ε μα ρε μεγάλε! Δεν γίνεται να έχεις κανονίσει όργιο και να μην έχεις μεριμνήσει για τα βασικά. Και ο πάγος σε ένα πάρτι είναι βασική υπόθεση. Νο pagos, no alcohol. No alcohol, no party. Έτσι απλά.

Για να μη βρεθείς ξανά στην άβολη εκείνη θέση που οι καλεσμένοι σου σε κοιτούν με μισό μάτι, πίνοντας ταυτόχρονα τη βότκα και το κοκτέιλ τους σε θερμοκρασία Σαχάρας, να ξες πως η λύση είναι μία και ακούει στο όνομα FreezTHAT!

Mια πατέντα που σκέφτηκαν κάποια τυπάκια στο Αμέρικα και η οποία σου υπόσχεται πάγο έτοιμο σε 10 μόνο λεπτάκια. Έχουν βάλει, λέει, ένα ειδικό τζελ μέσα στην παγοθήκη το οποίο “αιχμαλωτίζει” το κρύο της κατάψυξης και σου προσφέρει παγάκια στο μπαμ. 

Η ιδέα γνωρίζει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία στο Κickstarter, οπότε σε λίγο καιρό που θα βγει στην παραγωγή, κάντε τα κουμάντα σας κάντε τα κουμάντα σας!