O Frank Underwood έρχεται και εμείς δεν θα μπορούσαμε να τον περιμένουμε με σταυρωμένα χέρια! Γι’ αυτό και ξαναγυρίσαμε την σειρά, όχι με τον συμβατικό τρόπο που περιλαμβάνει φώτα, κάμερες και ήχο, αλλά με πιο σύγχρονο.

Το πιάσαμε από την αρχή και γυρίσαμε μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές του House of Cards (μπορείς και να τσεκάρεις τις γνώσεις σου εδώ) στα social media. 

Φυσικά μην ξεχάσεις πως πρεμιέρα έχουμε την Πέμπτη 3 Μαρτίου στον ΟΤΕ TV με νέο pop up κανάλι ΟΤΕ CINEMA House of Cards, αποκλειστικά αφιερωμένο στην κορυφαία σειρά!

Το νέο κανάλι του OTE TV θα προβάλλει τους 3 πρώτους κύκλους της βραβευμένης με 2 Χρυσές Σφαίρες και 6 Emmy σειράς την Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 09.00 π.μ., ενώ ο νέος 4ος κύκλος θα αρχίσει να προβάλλεται σε Α τηλεοπτική προβολή το Σάββατο 05 Μαρτίου στις 00.01π.μ., με όλα τα επεισόδια back2back με ελληνικούς υπότιτλους, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ελληνική συνδρομητική τηλεόραση, ενώ ο OTE TV είναι ο μόνος πάροχος παγκοσμίως που δημιουργεί ξεχωριστό κανάλι για τη σειρά.

Το κανάλι θα είναι διαθέσιμο για τους φίλους της σειράς έως την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου, ενώ όλες οι προβολές θα γίνουν σε ποιότητα Ηigh Definition.

Ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές μέσα από τα social όργια των πρωταγωνιστών…