Αν γνωρίζεις τι είναι τα Google Analytics, πήγαινε με τη μία στο κυρίως θέμα.
Αν όχι, μισό να σου εξηγήσουμε.
Τα Google Analytics είναι ένα εργαλείο με το οποίο οι διαχειριστές μιας ιστοσελίδας μπορούν να βλέπουν κάποια ποσοτικά στοιχεία σχετικά με την κίνηση που έχει η σελίδα τους. Πόσοι χρήστες μπήκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας, πόσοι από αυτούς είναι online την κάθε δεδομένη χρονική στιγμή, ποια άρθρα διάβασαν περισσότερο και ούτω καθεξής.
Ωστόσο, η πιο ενδιαφέρουσα από όλες τις λειτουργίες είναι η ενότητα “Κυριότερες λέξεις-κλειδιά.
Σε αυτήν μπορείς να δεις τι έχει πληκτρολογήσει ένας αναγνώστης στη μηχανή αναζήτησης προτού μπει στην σελίδα σου. Για παράδειγμα, είναι πολύ πιθανό ένας αναγνώστης να μπει στη σελίδα μας αφού προηγουμένως έχει ψάξει στην Google τις εξής: “οι 7 τύποι που συναντάς στο γυμναστήριο“. Και τσουπ, το ψαχτήρι θα τον παραπέμψει σε αυτό εδώ το άρθρο.
Έλα, όμως, που οι αναγνώστες έρχονται συνήθως στο site μας πληκτρολογώντας τις πλέον άκυρες κι ανέλπιστες λέξεις-κλειδιά! Τι εννοώ; Ρίξε μια ματιά στην ηλεκτρονική μας κλειδαρότρυπα και θα καταλάβεις…
1. Ζήτω η τρίτη ηλικία!
Πάνω που νομίζαμε ότι το κοινό μας αποτελείται από νεαρά άτομα που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 24-35, ήρθε η ζωή και η Google να μας διαψεύσουν.
Κάποιος παππούλης, υποψιαζόμαστε, είπε να θυμηθεί τα σεξ σίμπολς της εποχής του κι έψαξε αυτό
Ζήτω (όχι μόνο η τρίτη, αλλά και) η τέταρτη, η πέμπτη, η έκτη ηλικία!
2. Σεξ, σεξ, σεξ!
Δεν ξέρω κατά πόσο μας τιμά το γεγονός ότι οι περισσότεροι αναγνώστες που έρχονται στο site μέσω Google, χρησιμοποιούν πορνολεξιλόγιο, αλλά έτσι έχει η κατάσταση.
Αρχικά, ξεκινούν με βασικές ερωτήσεις για να ξεκαθαρίσουν τα πολύ-πολύ στοιχειώδη
Και αφού αποκτήσουν μια πρώτη εικόνα, ρίχνονται με τα μούτρα σε πιο… hardcore καταστάσεις
(Tip: ΠΑΡΕ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ)
Καμιά φορά οι ερωτήσεις τους μπορούν να απαντηθούν με μία και μόνο εικόνα. Τσέκαρε:
3. Πχιότητα! Πχιότητα! Πχιότητα!
Για να μην μας βγει το όνομα, καλό είναι σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως έχουμε κι αναγνώστες καλλιεργημένους. Αναγνώστες που ζουν κι αναπνέουν για την ποίηση και τη λογοτεχνία
Νταξ, υπάρχουν και οι καλλιεργημένοι που παραμένουν εμμονικοί με το σεξ, αλλά κλάιν
4. Πέντε τρίχες όλες κι όλες
Κάπου εδώ θα χρειαστούμε τη βοήθειά σας. Πώς γίνεται κάποιος να ψάχνει για “μαλλιάδες” και η Google να τον στέλνει στο Provocateur
όταν είναι γνωστό πως η… κατά κεφαλήν εικόνα των συντακτών του είναι κάπως έτσι;
5. Οικονομολάγνες Προφητείες
Για όλους και για όλα είχε προβλέψει ο γέροντας Παΐσιος. Κι όταν λέμε ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, το λέμε και το πιστεύουμε.
Όχι μόνο εμείς, αλλά και ο αναγνώστης που έκανε την ακόλουθη αναζήτηση
6. Τα τιμημένα νιάτα!
Τα είπαμε και πριν, μην τα ξαναλέμε: το Provocateur έχει μεγάλη απήχηση στην πιτσιρικαρία. Σε εμάς απευθύνονται για να τους λύσουμε τις όποιες εφηβικές τους απορίες.
Απορίες αθώες
(Bonus μία ακόμη εύλογη απορία ενός νέου γύρω από το πρώτο ραντεβού)
Έχουμε, όμως, κι απορίες πονηρούτσικες. Συνήθως έχουν να κάνουν με απορίες των πιτσιρικάδων από τη γνωριμία τους με το θαυμαστό κόσμο του αυνανισμού
Κι εδώ που τα λέμε, υπάρχουν μαλακίες και “μαλακίες” για τις οποίες μπορείς να ψάξεις στην Google. Τσέκαρε:
7. Τι ψάχνεις ρε φίλε;
Υπάρχουν βέβαια και οι χρήστες που ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν μπορούμε να μπούμε στο μυαλό τους για να κατανοήσουμε τις αναζητήσεις τους
Μη σου τύχει
8. Με το βλέμμα στο μέλλον
Η νέα γενιά προσπαθεί να βρει τα βήματά της και όταν αναζητά τον επαγγελματικό της προσανατολισμό προστρέχει στο Provocateur μήπως και βγάλει άκρη. Έχουμε παρατηρήσει, για παράδειγμα, πως υπάρχουν μιλιούνια πιτσιρίκια που αναρωτιούνται το εξής:
Βέβαια, τα πιο ψυλλιασμένα από αυτά, ψάχνουν να βρουν και τις επιπτώσεις που θα έχει μια τέτοια επαγγελματική επιλογή
Για τα καρναβάλια!
Και τέλος, μια και έρχονται τα καρναβάλια, αρχίστε να ψάχνετε καμιά στολή. Αλλά μην την πάρετε από όπου κι όπου. Ψαχτείτε και λίγο.
Όπως ο φίλος μας που κατά πάσα πιθανότητα “τραβήχτηκε” μέχρι τας Ευρώπας για να βρει αυτό που τον ενδιαφέρει
Το χαβαλέ μας κάνουμε, μη μασάτε. Μπορείτε να συνεχίζετε τις ψαχτικές σας στην Google χωρίς φόβο, χωρίς να ανησυχείτε ότι θα εκτεθείτε. Ούτε την IP σας μπορούμε να δούμε, ούτε το ονοματεπώνυμό σας. Μονάχα τις λέξεις-κλειδιά.