“Mες τα υπόγεια τα μπουρδέλα, μες σε καπνούς και σε βρισές (απάνω στρίγγλιζε η λατέρνα) όλ’ η παρέα γλεντούσαμε εψές”.

Φυσικά και δεν θα συνεχίσουμε απαγγέλοντας Βάρναλη. Άλλος είναι ο σκοπός μας. Ποιος; Μα το να μελετήσουμε διεξοδικά και σε βάθος, το λεξιλόγιο των χρηστών που επισκέπτονται τη δημοφιλέστατη (είναι η αλήθεια) ιστοσελίδα που ακούει στο όνομα: Bourdela.com.

Ένα δώρο σεξουαλικότητας από θαμώνες, από μεθυσμένους θαμώνες και από ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ θαμώνες που πλουτίζουν με τον οβολό τους τα γνωστά καταστήματα της Αθήνας με το κόκκινο φωτάκι στην είσοδο. Που δεν είναι κόκκινο, αλλά κουβέντα να γίνεται…

Το Bourdela.com, που λέτε, είναι ένα καθαρά αντρικό σάιτ το οποίο δημιουργήθηκε το 2005 και περιγράφει ό,τι παίζει στους οίκους ανοχής. Εκεί μέσα ωστόσο, εκτός από παρουσιάσεις strips show, studios, οίκων ανοχής κλπ, κρύβονται και oι πιο άθλιες βιωματικές ιστορίες! Ιστορίες γραμμένες πάντα σε Α’ ενικό και με το δικό τους βρώμικο λεξικό.

Πάμε να το δούμε;

1. Αερόπιπα: Η πεολειχία από απόσταση 5 εκατοστών και άνω (σύμφωνα και με τους χρήστες του Slang.gr).

2. Μετάξι: Η κωδική ονομασία του «Μεταξουργείου» (Η Μέκκα των Ανδρών). 

3. Πουτσορουφομάνες: H έμπειρη Milf (40+), που αφήνει πάντα ικανοποιημένο τον εκάστοτε πελάτη από τις υπηρεσίες που του παρέχει.

4. Σαλονάρισμα: Το μέρος που παρουσιάζεται η κοπέλα, πριν φτάσετε στο βωμό του έρωτα.

5. Σπερμοεκκένωση: Όταν ο πελάτης αποφασίζει να «τελειώσει», αλλά έχει μαζέψει μπόλικο σπέρμα. Τις περισσότερες φορές αυτή η λέξη χρησιμοποιείται αρνητικά, ειδικά όταν αυτή η διαδικασία γίνεται σε διάστημα ολίγων δευτερολέπτων από την πρώτη διείσδυση.

6. Τσαρδιά: Έχει Τούρκικη προέλευση, καθώς έτσι αναφέρουν οι γείτονές μας τις «παράγκες». Οι χρήστες από την άλλη χαρακτηρίζουν με αυτήν την λέξη τα πιο παραμελημένα μπουρδέλα της Αθήνας.

7. Μουφέξ: Το κορίτσι το οποίο δεν κάνει καλά την δουλειά του, με τον πελάτη να φεύγει πάντα δυσαρεστημένος.

8. Περικαυλίδα: Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ορισμός του προφυλακτικού.

9. Πορνοπάπουτσα: Η 12ποντη γόβα.

10. Πορνοένστικτο: Το ένστικτο που έχει ο μπουρδελιάρης (χάλασα κι εγώ), κατά την διάρκεια της ημέρας και ειδικά όταν πρόκειται να επισκεφτεί κάποιο οίκο ανοχής.

11. Kαραμπαleaκing: Από την Τουρκία προέρχεται και αυτή (καραμπαλίκι) και εννοεί την φασαρία που επικρατεί στο κάθε μπουρδέλο. ΠΑΝΤΑ χρησιμοποιείται σε ενεστώτα διαρκείας με -ing στο τέλος.

12. Αερογαμία ή γαμήσι του αέρος: Η συνουσία που γίνεται πολύ σβέλτα και λανθασμένα (σύμφωνα με τους χρήστες του slang.gr, η φράση ξεκίνησε από τον στρατό “Αυτά που κάνετε δεν είναι κάμψεις – είναι αερογαμίες“)

13. Ξεπετατζίδικη: Συνώνυμο του Μουφέξ.

Εμείς κάναμε το χρέος μας και σου προσφέραμε στο πιάτο ολάκερη την μπουρδελολογία. Τώρα ήρθε η σειρά σου να παίξεις μπάλα… devil