Οι εκπτώσεις μόλις ξεκίνησαν με τα πρώτα -40% να κυριαρχούν στην αγορά. Ψιλολόγια δηλαδή, γιατί αν δεν μπει το 70%, δουλειά δεν γίνεται!  Οι χαμηλές τιμές είναι εύκολο να σε παρασύρουν σε μεγάλα λάθη και να φορτώσεις την ντουλάπα σου με ρούχα σε λάθος μέγεθος ή ρούχα που δεν θα φορέσεις ποτέ!

Πάντα να έχεις υπόψη σου που θέλεις να φτάσεις το στιλ σου, τι ρούχα χρειάζεσαι για τη δουλειά σου, τι παπούτσια σου λείπουν ή ακόμα και τις ειδικές περιστάσεις που θα βρεις μπροστά σου το επόμενο διάστημα: από διακοπές στο βουνό μέχρι το γάμο του καλύτερου σου φίλου.

 

1. Go For The Classics
Ολόκληρωσε τη συλλογή των απαραίτητων basics όπως λευκό πουκάμισο, μαύρο ζιβάγκο, καμηλό παλτό, μαύρο παντελόνι, skinny jean, καπαρντίνα, μαύρο κοστούμι!

2. Gym Tonic
Δεν μπορείς να γυμναστείς σωστά χωρίς το σωστό εξοπλισμό, τα παπούτσια και τα ρούχα! Τώρα είναι η ευκαιρία σου για να γεμίσεις το σάκο του γυμναστηρίου με τα σωστά κομμάτια. Η τεχνολογία στα αθλητικά είδη και ρούχα κοστίζει! Επωφελήσου από τις εκπτώσεις σήμερα για να χτίσεις κορμί μέχρι το καλοκαίρι.

3. Πήγαινε σε outlets και εκπτωτικά χωριά
Εκεί που έχει 50% και 70% ολο το χρόνο, τώρα θα βρεις ακόμα μεγαλύτερες ευκαιρίες.

4. Πάρε καλοκαιρινά
Τα off season κομμάτια είναι πάντα σε πιο δελεαστικές τιμές. Οι φίλοι μου πάντα με κοροιδεύουν γιατί αγοράζω παλτά τον Αύγουστο και μαγιό τον Γενάρη.

5. Μάθε τα νούμερα σου
Πριν πας στα μαγαζιά πρέπει να είσαι σίγουρος για το τι μέγεθος παντελόνι φοράς και τι νούμερο σε κάθε τύπο παπουτσιού. Μην ψωνίζεις ποτέ με την ελπίδα ότι θα αδυνατίσεις.

6. Επένδυσε σε κομμάτια σχεδιαστών
Άρπαξε την ευκαιρία να μπεις στα “απαγορευμένα” καταστήματα και ικανοποίησε όλες σου τις “φαντασιώσεις”! Μην πας για ακόμα μια φορά στις μεγάλες αλυσίδες.

7. Κάνε online έρευνα αγοράς
Ακόμα και τη στιγμή που τργυρνάς στα μαγαζιά, μπορείς να ανοίξεις το 3G και να τσεκάρεις αν η τιμή που έχεις βρει τα sneakers είναι η καλύτερη στην αγορά.

8. Capital Control
Όρισε στον εαυτό σου συγκεκριμένο budget και κάνε τις αγορές σου ανάλογα με τις προτεραιότητές σου. Μην παρασυρθείς από τις εκπτώσεις που είναι σαν όμορφες γοργόνες οι οποίες πρώτα σε γοητεύουν και μετά σε τραβάνε στον πάτο της θάλασσας.

9.  Σωστή εφαρμογή
Δοκίμασε πριν αγοράσεις. Μη βαριέσαι να ξοδέψεις 5 λεπτά στο δοκιμαστήριο για να σιγουρευτείς ότι το ρούχο θα έχει σίγουρα καλή εφαρμογή.

10. Έρευνα στην ντουλάπα
Κάνε πρώτα μια έρευνα στη ντουλάπα σου! Τι έχεις ήδη και δεν το θυμάσαι; Σίγουρα δεν χρειάζεσαι ακόμα μια μαρινιέρα! Μην αγοράζεις κομμάτια-επαναλήψεις επειδή έχεις ξεχάσει τι κρύβεται στον πυθμένα της ντουλάπας. Ο χειμώνας ξεκίνησε πολύ πρόσφατα οπότε είναι λογικό να μην έχεις φέρει στην επιφάνεια όλα τα χειμωνιάτικα σου.

Για περισσότερες προτάσεις και ιδέες, ακολούθησέ με στο Coolartisan.net/gr