Υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι τρόποι για να φορέσεις ό,τι έχεις ήδη στη ντουλάπα σου και κανείς να μην καταλάβει οτι φοράς κομμάτια άγνωστης χρονολόγησης!

Οι σωστοί χρωματικοί συνδυασμοί και η σωστής αρμονία στα basic κομμάτια της ντουλάπας σου μπορούν να οδηγήσουν σε δεκάδες διαφιρετικούς συνδυασμούς! Είναι κάπως σαν το σκάκι, όπου με τον ίδιο αριθμό από πιόνια μπορείς πάντα να κάνεις χιλιάδες διαφορετικά παιχνίδια!

.Total Black

Φόρεσε ό,τι μαύρο έχεις! Μαύρο κοστούμι με μαύρο πουκάμισο, μαύρο παντελόνι με μαύρο T-shirt, μαύρο ζιβάγκο με μαύρο παλτό! Το total black δεν είναι ποτέ λάθος όποια και αν είναι η περίσταση. Πρόσεξε πάντα την “τονικότητα” του μαύρου γιατί δεν θες να φαίνεται ό,τι το μαύρο σου τζιν έχει ξεβάψει στο πλύσιμο.

.Black & White

Παίξε με συνδυασμούς άσπρου και μαύρου σε τυχαία σειρά! Μπορείς να φορέσεις ακόμα και το λευκό σου τζιν παντελόνι με ένα μαύρο πουλόβερ και ένα μαύρο παλτό! Tο κλασικό combo: μαύρο υφασμάτινο παντελόνι, λευκό πουκάμισο αναβαθμίζεται με τιράντες ή ένα χρωματιστό bowtie.

.Τζιν παντελόνι με λευκό πουκάμισο

Η αλήθεια είναι ότι τα uber επίσημα καλέσματα σπανίζουν στην Αθήνα! Και αυτό σε αφήνει πολύ ελεύθερο σε κάθε επιλογή! Φόρεσε το skinny jean που φοράς κάθε μέρα με ένα λευκό πουκάμισο, λεπτή γραβάτα και δερμάτινα παπούτσια! Κλασικός συνδυασμός #WorksEveryTime

.Σπάσε τα κοστούμια

Φορέσε το παντελόνι του μπλε κοστουμιού με το σακάκι του καφέ η το ανάποδο! Δεν χρειάζεται να φοράς τα “σετ” πάντα μαζί! Μπορείς να πολλαπλασιάσεις τα κοστούμια που φοράς συνδυάζοντας για παράδειγμα το παντελόνι από ένα καρό κοστούμι με ένα μπεζ σακάκι. Προσωπικά αγοράζω πάντα το επόμενο κοστούμι μου σύμφωνα με το χρώμα του προηγούμενου! Μερικοί από τους συνδυασμούς που δουλεύουν κάθε φορά είναι μαύρο με χακί, λευκό με navy blue και καφέ με μπλε σκούρο.

.Παλιό κοστούμι & Καινούρια Αξεσουάρ

Ίσως να βρίσκεαι στη ντουλάπα σου για πάνω από εφτά χρόνια, όμως ένα διαχρονικό κοστούμι δεν είναι ποτές εκτός μόδας. Ανανεώσε το παίζοντας με “φρέσκα” αξεσουάρ όπως μια κόκκινη skinny γραβάτα, ένα γιλέκο με ωραίο print, ένα ζευγάρι εντυπωσιακά μανικετόκουμπα!

Για περισσότερα κάνε κλικ στο coolartisan.net η βρες με στο instagram @gabnikolaidis