Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για σεξ. Μεγάλα παιδιά είμαστε, τις έχουμε τις εμπειρίες μας οπότε είναι καιρός να τις καταθέσουμε. Θα ασχοληθούμε με το το σεξ το προβοκατόρικο το σωστό το μορφωμένο (που λέει και μια ψυχή). Όχι με συμβουλές, προτροπές, υποδείξεις και άλλα τέτοια χαζά αλλά με επιχειρήματα. Είναι περίοδος εορτών και όσο να’ναι τέτοιες εποχές γινόμαστε πιο δραστήριοι (ελπίζω).

Φαντάζομαι πως έχει συμβεί στους περισσότερους, αν όχι σε όλους, να έχουν βιώσει akward καταστάσεις κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης ή και των προκαταρκτικών. Αυτές λοιπόν είναι οι πέντε πιο αμήχανες στιγμές την ώρα του σεξ…

Βαθμός Αμηχανίας 8/10
Σύμφωνα με απολύτως εμπεριστατωμένη έρευνα που έκανα ΕΓΩ, το 100,1% των ανδρών που γνωρίζει ότι υπάρχει έστω και η παραμικρη πιθανότητα να κάνει σεξ, ανοίγει το κουτί με τα προφυλακτικά από πριν και τα διασκορπίζει σε όλα τα πιθανά σημεία του σπιτιού. Ωστόσο, άνθρωποι είμαστε. Σε όλους μας έχει τύχει να ξεχάσουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Έρχεται λοιπον το κορίτσι, αρχίζετε το χαμούρεμα και φτάνει η στιγμή να ανοίξεις το κουτί. Και δεν ανοίγει. Δε ανοίγει με τίποτα. Διακωμωδείς την ανικανότητα σου, αλλά ο χρόνος κυλάει και δεν είναι σύμαχός σου. Σου σπάνε τα νεύρα, ηρεμείς και τελικά σκίζεις το κουτί. Τα καταφέρνεις μετά από λίγο, παίρνεις το αντικείμενο του πόθου και προσπαθείς να το ανοίξεις με τα δόντια. Σκίζεις τη μικρή γωνίτσα πάνω δεξία αλλά η τρύπα δεν είναι αρκετή για να βγάλεις το προφυλακτικό από τη συσκευασία. Και τα νεύρα σου ήδη έχουν γίνει κρόσια και η “διάθεση” σου έχει ήδη χάσει τη μαχητικότητά της. 

Βαθμός αμηχανίας 6/10
Έχεις φέρει το κορίτσι στο σπίτι ή οπουδήποτε αλλού και τα αίματα ανάβουν απότομα είτε γιατί έτσι συνέβη είτε γιατί θέλεις να το παίξεις επιθετικός. Και σου έρχεται τώρα εσένα να την ανεβάσεις στον πάγκο της κουζίνας και να κάνεις τα αεροπλανικά που έχεις να τα κάνεις από το λύκειο. Αρχίζεις με πολύ καλή διάθεση μόνο που ξεχνάς ότι έχεις να γυμναστείς από τότε που η ΑΕΚ είχε πρόεδρο τον Ντέμη. Οπότε πιάνεσαι εύκολα, πονάς, παθαίνεις κράμπες και πρέπει κάπως να ηρεμήσεις. Κάπου εκεί συνειδητοποιείς ότι πρέπει να το κάνεις μόνο στο κρεβάτι γιατί δεν είσαι για πολλά. Και ξενερώνεις. Και πολύ καλά κάνεις. ΓΥΜΝΑΣΟΥ πρώτα και μετά κάνε μαγκιές!

Βαθμός αμηχανίας 9/10
Όλοι ξέρουμε ότι δεν είσαι και ο Καζανόβας ούτε κανένας sex killer. Ωστόσο έχεις τα κολπάκια σου που ξέρεις ότι λίγο-πολύ πιάνουν σχεδόν σε όλες και τα κρατάς για τις πιο κατάλληλες στιγμές. Τι γίνεται όμως όταν έχεις παίξει φουλ επίθεση από την αρχή; Ανθρώπινο είναι, γνώρισες εκείνη που σε σαγηνεύει όσο καμία άλλη και χρησιμοποίησες τα “βαριά” σου χαρτιά από πολύ νωρίς στη σχέση και πλέον δεν έχει μείνει τίποτα για να την εντυπωσιάσεις. Είναι θλιβερό, αλλά είναι πραγματικότητα. Άνοιξε κανά βιβλίο να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, δε θα πάθεις τίποτα. 

Βαθμός αμηχανίας 11/10
Βρίσκεσαι στο σπίτι σου και ακούς Γιώργο Μαργαρίτη, “το καλύτερο μπεγλέρι είναι τα κλειδιά στο χέρι”, γιατί γουστάρεις τον Γιώργαρο και τραγουδάς μόνος σου. Δεν περιμένεις κανέναν. Χτυπάει κουδούνι, ανοίγεις πόρτα, μπαίνει το κορίτσι με μια καπαρτίνα και εσώρουχα. Κάνετε βαρελάκια σε όλο το πάτωμα ώσπου πλέον όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει το “πάρτι”. Τη στιγμή που το τέρμα είναι άδειο και είσαι έτοιμος να σκοράρεις, τελειώνει (#diplis) ο Μαργαρίτης και το αμέσως επόμενο στη λίστα του YouTube είναι του Βασίλη Τερλέγκα το “πόρνες, της μάνας μου γυρεύω το βυζί, το ψάχνω στης ζωής μου το μπορντέλο”. Με ταχύτητα φωτός η κουκούνα σου υποκύπτει στη βαρύτητα και βρίσκεσαι αγκαλιά με το κορίτσι να τρώτε προφιτερόλ. Αύριο πάλι.

Βαθμός αμηχανίας 10/10
Προκαταβολικά να ζητήσω συγγνώμη από τις γυναίκες που θα διαβάσουν τις παρακατω αράδες. Λοιπόν. Τα αγοράκια που λέτε, όταν υπάρχει πιθανότητα να κάνουν σεξ, πριν την πρώτη τους φορά με μια κοπέλα, αυνανίζονται για να μπορέσουν να αντέξουν περισσότερη ώρα μέχρι την κορύφωση. Δεν το λέω εγώ, η έρευνα που προανέφερα το λέει. Ωστόσο υπάρχει ένα πρόβλημα. Δεν ξέρουν πότε πρέπει να αυνανιστούν κι έτσι ρισκάρουν. Ή θα το κάνουν αρκετή ώρα πριν με αποτέλεσμα να μην έχει καμία θετική επίδραση ως προς τη διάρκεια ή θα το κάνουν αργά που σημαίνει ότι διακινδυνεύουν να πιαστεί ο στρατιώτης τους στον ύπνο. ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ.

Και τώρα άνοιξέ μας την καρδιά σου ! Περιμένουμε στα σχόλια τις δικές σου στιγμές αμηχανίας…