Όσοι τσιμπήσατε και καταλάβατε με τι ασχολείται το συγκεκριμένο άρθρο, ας αφήσετε ένα σχόλιο τύπου: Gymkhana, Hoonigan, RWB, Rocket Bunny, Green Neon Light under the chassis (που είχε πει και ο Paul Walker – R.I.P). 

Τι να πρωτογράψουμε και τι να πρωτοπούμε για το Need for Speed; Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή…

Ή μήπως ούτε αυτό είναι η λύση; Διότι αν το κάναμε έτσι, θα έπρεπε να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο video game (το οποίο με την πάροδο των χρόνων έγινε game series, το οποίο με τη σειρά του έγινε franchise και σήμερα έχει καταλήξει να είναι ένα εκ των πλέον αναγνωρίσιμων video game τίτλων παγκοσμίως) διανύει αισίως το 21ο έτος της ζωής του (ναι ναι, και όμως, το πρώτο παιχνίδι της σειράς κυκλοφόρησε το 1994 και έφερε τον τίτλο “The Need for speed“) φέτος επιστρέφει στις ρίζες του με έναν άκρως εντυπωσιακό, τουλάχιστο κονσεπτικά (καραsic), τρόπο.., 

Για να δούμε παρακάτω τι εννοεί ο petrolhead ποιητής.

Το reboot (εδώ ο όρος sic απλώς δεν είναι αρκετός) του Need for Speed, λοιπόν, το οποίο παρεμπιπτόντως κυκλοφόρησε τον μήνα που διανύουμε μόνο για τις next gen κονσόλες, αποτελεί ένα συνονθύλευμα καθότι έχει υιοθετήσει διάφορα features από τους προηγούμενους τίτλους της σειράς. Δεν πρόκειται να εντρυφήσουμε περαιτέρω στο παιχνίδι αυτό καθαυτό, καθότι οι ώρες που έχουμε ασχοληθεί μαζί του στο actual παίξιμο δεν είναι αρκετές. Αντ’ αυτού, θα κάνουμε αναφορά στους 5 χαρακτήρες οι οποίοι και αποτελούν την ψυχή του παιχνιδιού.

.Outlaw | Morohoshi – San
Ο “Mr.ΈχωΤηνΠιοΓνωστήLamboDiabloΤουΚόσμου”αποτελεί τον χαρακτήρα που θα αγαπήσεις εάν σου αρέσει να γλεντάς και να αφήνεις πίσω τα πολυαγαπημένα Στρουμφ.

 
.Style | Ken Block
Αποτελεί τον αγαπημένο μου χαρακτήρα, είναι ο συνιδρυτής της DC Shoes και η ενσάρκωση του Hooniganiσμού (πίνω νερό στο όνομα του και κολλάω stickers του brand του σαν τρελός στην 46άρα μου)!
 
 
.Build | Nakai – San
RAUH – Welt BEGRIFF. Όχι αδερφέ, δεν είναι κορακίστικα. Είναι απλά ο τελειότερος βελτιωτικός οίκος της 911!
 
 
.Speed | Magnus Walker
Άλλο ένα fashion icon το οποίο γυρνάει γύρω-γύρω με μερικές από τις πιο κ$λ%φτιαγμένες Porsche που έχεις δει ποτέ. Α! Έχει και μουράτα dreadlocks βεβαίως βεβαίως.
 
 
.Crew | Risky Devil
Για εσένα, μικρέ μου τζαπανόφιλε, ο Risky Devil και το Toyobaru του άνοιξαν και σε περιμένουν!
 
 
Όλοι οι παραπάνω χαρακτήρες αποτελούν την ψυχή του video game και ίσως τον κυριότερο λόγο που θα σε κάνουν να θες σαν τρελός να κάψεις τα δάχτυλα σου! Εσύ φρόντισε να έχεις στο νου σου πάντα το “safety comes First”. 
 
ΥΓ. Επειδή τα αφιερώματα -για κάθε τυπάρα- κοντοζυγώνουν, φρόντισε να ψηφίσεις στο poll για να ξέρουμε από που να ξεκινήσουμε wink