Η αλήθεια είναι πως ο Άποστολος δεν είναι το πρόσωπο των ημερών. Είναι ΠΑΝΤΑ το πρόσωπο των ημερών. Απορείς; Μην απορείς. Κουμπώνει πάντα σε κάθε trending topic.

Άκου: 

Κίνημα δεν πληρώνω; ΕΚΕΙ.
Εκπαίδευση; ΕΚΕΙ.
Ρατσισμός; ΕΚΕΙ.
Θρησκεία; ΕΚΕΙ.
Αναρχία;
ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ. 

Πώς να μην τον αγαπήσεις μετά από όλα αυτά; Είναι ένα άγγελος ξανθός, διαχρονικά αγαπητός αλλά… μη σε πετύχει. 

Και ξέρεις γιατί τον συμπαθώ, ε; Άκου: 

Είναι πιο καψούρης κι απ΄τον Γονίδη
Ο Απόστολος από τη νεαρή ηλικία των 20 ετών, αποφασίζει και υψώνει το ανάστημα του. Φωνάζει ”ΟΧΙ” στον ρατσισμό, ερωτεύεται και στο τέλος παντρεύεται τη νεαρή τσιγγάνα Ερατώ. Αμέσως μετά την κάνει sex symbol ολόκληρης της χώρας. WIN-WIN. 

Είναι ο Έλληνας Πυγμαλίων Mike Tyson
Τα βάζει με τους τσιγγάνους και την οικογένεια της Ερατούς και δεν κωλώνει να παίξει μπουνίδια όποτε χρειαστεί. Το κομπολόι του γίνεται βαρύ όταν τον προσφωνούν ”Μπαλαμό” και η γροθιά του πλέον σπάει κάκκαλα κόκκαλα. Λίγα χρόνια μετά παίρνει φόρα και κόντρα στις αυξήσεις που προοικονομεί το Υπουργείο Μεταφορών, γκρεμίζει έναν οδηγό λεωφορείου στη Κηφισιά.

Είναι κομμάντο
Εν μέσω σκανδάλων και κουτσομπολιών, φεύγει άρων-άρων από τον καταυλισμό της Αθήνας και ανοίγει τα φτερά του στην πολιτική σκηνή αυτού του τόπου. Του ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ. 

Είναι βαρύς
Η μόνιμη εγκατάστασή του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Στυλίδα είναι πλέον γεγονός. Στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας σκέφτεται: ”Άμα ζήσω, θα τους γ…, άμα πεθάνω θα μου κ… τον μ…”.  Πατάει το πόδι του στο πατρικό του, δυναμώνει στα ηχεία τον Μπιθικώτση και αρχίζει να χορεύει.

https://www.youtube.com/watch?v=OFQiiwTIRA0
 
Είναι ο απόλυτος ηγέτης
Η κοινωνία της Λαμίας τον προσκυνά παρακαλά να κατέβει για δήμαρχος. Ο ίδιος δεν μπορεί να αρνηθεί την καινούρια πρόκληση. Εκλέγεται με ποσοστό-Κιμ Γιονγκ Ουν, ήτοι 67%. Ξεχύνεται θριαμβευτής στους δρόμους της πόλης κι από μέσα του ψιθυρίζει ”Who’s your Daddy, Bitches”;
 
 
Είναι -πάνω απ’ όλα- θρήσκος
Στη Λαμία παράγει έργο από την πρώτη κιόλας μέρα. Ο Ιερός Ναός Στυλίδος μετατρέπεται σε εκλογικό του γραφείο και το τρίπτυχο “Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια” μόνιμο εκλογικό του σλόγκαν. Στα πλάνα του και το ¨άνοιγμα¨ στους ομογενείς Στυλιδιώτες με κάμπανια τύπου: ”Keep Calm Villagers of Fthiotida City and Fuck Angela Merkel and Wolfgang Schäuble”.
 

Δεν είναι δελφίνος. Είναι δελφίνι
Βγάζει το κοστούμι του και βουτάει στα παγωμένα νερά για να πιάσει τον τίμιο σταυρό. Εντάξει, εδώ που τα λέμε όχι και τόσο τίμιο. Βάζει και λίγο το χεράκι του ο πάτερ…
 
https://www.youtube.com/watch?v=wI09zqDifQo

Είναι ο πιο γαμάτος Χούλιγκαν
Όταν το κράτος αποφασίζει να βάλει μπάρες διοδίων, ο δήμαρχος της καρδιάς μου (και ας δηλώνω δημότης Διονύσου) θα τα κάνει όλα ταναπού. Φωνάζει με ντουντούκες και κινητοποιεί τους πολίτες να βγουν στους δρόμους. Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Στυλίδας γίνεται franchise. 
 

Επιστέγασμα της τσεγκεβαρικότητάς του είναι η προβολή του σε παράθυρο του Παπαδάκη. Ποιος είδε τον Γκλέτσο και δεν τον φοβήθηκε. Ανατίναξέ τα όλα δικέ μου!


Είναι άξιος looser
Δεν του αρκεί η υποστήριξη που λαμβάνει από τον τόπο του. Αποφασίζει να εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα και κατεβαίνει στις εθνικές εκλογές. Δημιουργεί δικό του κόμμα με το όνομα (.). Το ποσοστό που παίρνει δεν είναι αυτό που προσδοκεί, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι ότι στα Άνω Λιόσια παίρνει μόλις 12 ψήφους. Το σόι της Ερατώς τελικά, δεν του γυρνάει την πλάτη.
 
 
Είναι ο ΜΠΑΜΠΑΣ μας, Ο ΜΠΑ-ΜΠΑ-ΚΑΣ μας
Μετά την ήττα ξενερώνει. Τα παίρνει με τους δανειστές επειδή πιστεύει ότι αυτοί φταίνε για την πανωλεθρία του. Παραμένει δήμαρχος, αλλά τώρα πια αποφασίζει να ζήσει το δικό του YOLO και να αφηγείται παραμυθάκια σε δημοτικά σχολεία.”Μια φορά κι έναν καιρό, καλά μου παιδάκια, ήταν κάτι δανειστές. Αυτοί οι δανειστές λοιπόν, είχαν κάτι μνημόνια τα οποία… ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ [email protected]”.
 

Bonus Poll