Έχεις φανταστεί πώς θα ήταν να μπορούσες να κάνεις μόνος σου tattoo στον εαυτό σου, χωρίς να έχεις ανάγκη τον κάθε tattoo artist και χωρίς να πληρώνεις τα μαλλιά της κεφαλής σου; Σου έχει τύχει κι εσένα να θέλεις να χτυπήσεις ένα μικρό και να είσαι υποχρεωμένος να περιμένεις τις λίστες αναμονής ενώ απλά θέλεις να απασχολήσεις τον tattoo artist (τατουατζή) για 10 λεπτά;

Όλα αυτά τελείωσαν αγαπητέ προβοκάτορα γιατί η λύση είναι εκεί έξω και σε περιμένει. Ο designer Jakub Pollág σαν μέρος της πτυχιακής του εργασίας στο Royal College of Art, κατασκεύασε το προσωπικό σου “βελόνι”. Τι ακριβώς είναι αυτό; Είναι ένα μοτεράκι για tattoo, πλήρες, που δεν χρειάζεται να μπαίνει στο ρεύμα, αφού λειτουργεί με μπαταρία. Αυτό ακριβώς:

Και για να το δεις και πιο αναλυτικά, είναι αυτό:

Η χαρά του χίπστερ και του κλαρινογαμπρού είναι γεγονός. Τώρα μπορείς μόνος σου να χτυπάς το “μανίκι” σου χωρίς να έχεις ανάγκη κανέναν!

Το personal tattoo machine σου επιτρέπει να κάνεις μόνος σου το tattoo της επιλογής σου, είτε στο δικό σου δέρμα είτε στο δέρμα του φίλου σου. Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό όμως, δεν είναι για πολλά πολλά, αλλά μόνο για μικρά σχεδιάκια που δεν θα είναι ακριβώς και έργα τέχνης, αλλά μόνο μικρά αναμνηστικά σημάδια. 

Τσέκαρε εδώ μερικά tattoo που έγιναν με το personal tattoo machine ετοιμάσου για τα δικά σου σχέδια όταν με το καλό βγει στην αγορά, γιατί μέχρι στιγμής το χαίρονται μόνο οι δημιουργοί του.