Ο DepressedPasok είναι ένας πιστός πρασινοφρουρός που σου σπαράζει την καρδιά με την αφοσίωση του στο ΠΑΣΟΚ και στο όνειρο του σοσιαλισμού. Κλαίει σε καθημερινη βάση για το ΠΑΣΟΚ των παιδικών μας χρόνων, νοσταλγεί τον Αντρέα, αλλά ταυτόχρονα αγκαλιάζει και το αύριο αποθεώνοντας την Φώφη.

Ο τελευταίος των Πράσινων Ρομαντικών είναι ένας απίστευτος τύπος που έχει γεμίσει το Twitter και το Facebook με μηνύματα λατρείας για το Κίνημα.

Μίλησε μαζί μας και μας δίδαξε αγνή και ανόθευτη σοσιαλιστική μπαλίτσα.

 

Ποια ήταν τα συναισθήματά σου όταν είδες τον Βαγγέλη να αποχωρεί από την προεδρία και να χάνεται αργά-αργά σχίζοντας τη θολή γραμμή των οριζόντων;
Έπαθες Σία Λιαροπούλου και θες να το κάνεις μελό; Ας είναι. Θυμάμαι, είχα κάτσει στα σκαλάκια της Τρικούπη με το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια. Τραβούσα τα μαλλιά μου και έβγαζα μια υπόκωφη κραυγή. Είχαν μαζευτεί και τουρίστες. Τέλος πάντων. Δε θα ’θελα να επεκταθώ, είναι για μένα ανοιχτή πληγή. Τον έβλεπα να χάνεται μέσα στον κόσμο και ένιωθα ότι χάνω μέρες απ’ τη ζωή μου. Σε παρακαλώ, θα ήθελα να κάνουμε ένα διάλειμμα εδώ.

Τι καλύτερο έχει το ΠΑΣΟΚ απ’ τα υπόλοιπα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα;
Ψόφα. Επόμενη ερώτηση.

Η γυναίκα σου σε παρατάει για κάποιον που ψηφίζει Λεβέντη. Ακούω.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Τι λες μωρέ!!! Δεν έχει βρεθεί ακόμα γυναίκα να παρατήσει πασόκο!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ μου ‘φτιαξες τη διάθεση μετά την ερώτηση για τον Βαγγέλη.

 

Βάλε με τη σειρά τους παρακάτω «προδότες» απ’ τον μικρότερο, στον μεγαλύτερο: Μπάγεβιτς, ΓΑΠ, Εφιάλτης, Σπανούλης, Νικοπολίδης, Πήλιος Γούσης, Αρτέμης Μάτσας, Τσολάκογλου.
Σπανούλης, Νικοπολίδης, Γούσης, Τσολάκογλου, Μπάγεβιτς, Μάτσας, Εφιάλτης, ΓΑΠ, ΓΑΠ, ΓΑΠ, ΓΑΠ.

Δεν νιώθεις λίγο κορόιδο που τόσα χρόνια τρέχεις για το κόμμα και δεν είσαι βολεμένος πουθενά στο Δημόσιο;
Παλιότερα ένιωθα λίγο κορόιδο. Πλέον όμως έχω φτάσει σε διαφορετικό επίπεδο και νιώθω πάρα πολύ.

Ποιο τουήτ σου έχει συγκινήσει περισσότερο τον κόσμο;
Αυτό με την αριστερή πλατφόρμα. Ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκε στο όλο του.

 

Την έχει πατήσει μαζί σου πολιτικός;
Ερωτικά μόνο, η Μαριλίζα.

Από το 1 έως το 10, ο Τσίπρας πόσο Αντρέας είναι;
0,1. Ποτέ δε θα γίνει Ανδρέας ο ακατανόμαστος. Δύο τηλεοράσεις έχω αλλάξει στο σπίτι εξαιτίας του. Τον ακούω που κάνει τη φωνή του Ανδρέα και παίρνω φόρα και τη σπάω. Ούτε στην κομμένη παρανυχίδα του μικρού δαχτύλου του ποδιού του πτώματος Ανδρέα δε φτάνει.

Γιατί ο κόσμος γύρισε την πλάτη του στο ΠΑΣΟΚ, παρά την επιτυχία του πρώτου μνημονίου;
Επιτέλους μια πολιτική ερώτηση, δε σου το ’χα. Είναι πραγματικά τεράστιο το ερωτηματικό. Για ποιο λόγο μας πήγε από το 40% στο 6% με ένα μνημόνιο τόσο υποσχόμενο και που ενέπνευσε τόσο κόσμο μετά και φτιάξανε άλλα δύο; Θα το απαντήσει ο ιστορικός του μέλλοντος ή ο Νίκος Κακαουνάκης όταν αναστηθεί.

Ποια ήταν η πρώτη κουβέντα που είπες από μέσα σου όταν η Φώφη βγήκε πρόεδρος του κινήματος;
ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!


*Οι “Βιραλαίοι” είναι μία ενότητα που θέλει να αναδείξει τους viral ήρωες των social media που δίνουν νοημα στις διαδικτυακές ζωές μας με το πρωτότυπο περιεχόμενο που δημιουργούν. Ατακαδόροι του Twitter, χαβαλεδιάρικες Facebook σελίδες, photoshop junkies, τύποι που καίνε το ΥouΤube και το Ιnstagram με το υπέροχο μυαλό τους, όλοι αυτοί θέλουμε να βρουν φωνή εδώ. Και επειδή αποκλείεται να τους ξερουμε όλους και κάποιοι από αυτούς μπορεί να μας ξεφύγουν (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΠΡΟΣΟΧΗ), στείλτε μας τις πρότασεις σας για τον επόμενο “Βιραλαίο” στο info@provocateur.gr.