Υπάρχει λόγος που πρέπει να γνωρίσεις τον Μαρκ...

Και καλό θα ήταν, όσο πιο συχνά μπορείς, να τον ακούς να παίζει με την κιθάρα του.

Υπάρχει λόγος που πρέπει να γνωρίσεις τον Μαρκ...

Και καλό θα ήταν, όσο πιο συχνά μπορείς, να τον ακούς να παίζει με την κιθάρα του.


Από τη μέρα που γεννήθηκε έμαθε να ζει χωρίς τα δύο του χέρια. Κι όμως, αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για τον Mark Goffeney ώστε να χτίσει την καριέρα που είχε ονειρευτεί.

Γεννημένος το 1969 σε μια μουσική οικογένεια στο San Diego της Καλιφόρνια, άρχισε να δείχνει από πιτσιρίκι την κλίση του. Από τα 9 του κιόλας χρόνια, όταν και αγόρασε την πρώτη του τρομπέτα, προσέφερε απλόχερα μαθήματα ζωής σε όποιον τον παρακολουθούσε. 


Λίγο αργότερα, όταν ο πατέρας του μάζεψε μια κιθάρα από τα σκουπίδια, ο μικρός την πήρε και αμέσως πήγε στον γείτονά του που ήταν δάσκαλος μουσικής για να του μάθει τα βασικά.

Αυτό ήταν...

Το ταλέντο του θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται άμεσα και ο ίδιος θα αρχίζει να λαμβάνει από παντού θετικά μηνύματα για τον ήχο που παράγει. Οι εκτελέσεις που κάνει στην κιθάρα, αν μη τι άλλο είναι άκρως επιτυχημένες. Μέχρι που φτάνουμε στο 1992. Τότε είναι που σχηματίζει το δικό του συγκρότημα, τους ΄Big Toe Rocks''. O πρώτος δίσκος δε θα αργήσει και θα βγει στην αγορά με τον τίτλο ''Big Toe''.


Στα 46 του, πλέον, έχει τους δίκους του φανατικούς θαυμαστές, ενώ στα Live του ο κόσμος που τον παρακολουθεί μένει άφωνος τόσο με τους... παπάδες που κάνει στην κιθάρα, όσο και με τη μαγική του χροιά.

Ως προβοκάτορες, δεν έχουμε παρά να του δώσουμε άπειρο ''RESPECT'' και να τον ευχαριστήσουμε για το μάθημα ζωής που μας προσφέρει...

 

Δες και το προηγούμενο
  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα