Έχεις δεχτεί ανελέητο bullying από κολλητούς, επειδή έτυχε να τους γράψεις εκατόν τριάντα εννιά φορές μια, δυο φορές βρε αδελφέ, προκειμένου να βγεις με το αμόρε. Αυτοί, όμως, στο κρατάνε μανιάτικο και στον επόμενο ΑΝΤΡΙΚΟ καφέ που πίνετε, ακούγονται φράσεις στον αέρα του στυλ: ”Πώς κι από εδώ; Σου έδωσε δίωρη άδεια;” ή ”Ποιο συχνά βλέπουμε έκλειψη ηλίου παρά τα μούτρα σου;”. Κι εσύ είσαι υποχρεωμένος να τις ακούσεις. Xωρίς να αντιμιλήσεις φυσικά. Έχουν τα δίκια τους, άλλωστε…

Αν νομίζεις ότι το να ακούσεις 2-3 χλευαστικά σχόλια είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί, σίγουρα δε γνωρίζεις την ιστορία του μέγιστου γυναικόδουλου. Του Keiran του Cable.

O Keiran, λοιπόν, ζει αρμονικά με την κοπέλα του στην Βόρεια Ουαλία. Μέχρι που κάποια στιγμή, η Jezz αποφασίζει να ανεβάσει φωτογραφία για τους 18 μήνες που κλείνει με τον αγαπημένο της.



Ok, ουδέν μεμπτόν…

ΝΟΜΙΖΕΙΣ!

Οι φίλοι του, λοιπόν, ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ, τα πήραν στην κράνα με τη συγκεκριμένη φωτογραφία, γιατί εντελώς αυθόρμητα τους ήρθε στο μυαλό η εξής σκέψη: “Δεν τον έχουμε δει περίπου ενάμιση χρόνο, διάολε!”

Και τι έκαναν;

Οργάνωσαν και εκτέλεσαν την κηδεία του. Ναι, την κηδεία του! Μαζεύτηκαν, λοιπόν, καμιά 50αριά νοματαίοι κρατώντας τα εντελώς απαραίτητα για την περίσταση: ένα φέρετρο, πολλά κηδειόχαρτα, έναν ιερέα και μια νεκροφόρα. 

Τα κηδειόχαρτα, βέβαια, μοιράστηκαν σε όλη τη γειτονιά με βασικό σκοπό να “γλεντήσουν” τον φιλαράκο τους. Αν και πολύ αμφιβάλουμε για το κατά πόσο πήρε τελικά το μήνυμα μετά τον εικονικό του θάνατο.

”Έλαβα εκατοντάδες αιτήματα φιλίας μετά από αυτό. Ο κόσμος ρώταγε για μένα και για το σκηνικό που μου έστησαν. Αυτό είναι ένα μεγάλο όνειρο. Είναι φανταστικό.” δήλωσε ο ίδιος. Εδώ ο Keiran θάβεται κι αυτός σκέφτεται το φούμπου…



Και πώς απολογείται για όλα αυτά ο δολοφόνος η Jess; “Η αλήθεια είναι πως εγώ τον άφηνα να βγαίνει και δεν τον είχα δεμένο;” Η αλήθεια είναι, συμπληρώνουμε εμείς, πως κάθε φορά που η Jess ανοίγει το στόμα της, μία μικρή μαριονέτα με μεγάλη μύτη κάπου στον κόσμο, χαμογελάει σατανικά.