Νομίζω όλοι έχετε καταλάβει την έμφυτη και ανιδιοτελή αγάπη μας για τα lego. Αν εξαιρεθεί ο απερίγραπτος κύριος Ράπτης που προτιμά τα Playmobil (και μόνο η σύγκριση είναι ατυχής), όλοι οι υπόλοιποι εδώ στο αρχηγείο μας έχουμε βάλει στόχο να ζήσουμε κάποια στιγμή σε ένα σπίτι φτιαγμένο αποκλειστικά από τα αγαπημένα μας τουβλάκια. 

Επίσης όλοι θα έχετε αντιληφθεί την αγάπη μας για τη στρογγυλή θεά. Είμαστε ένα πρασινοκόκκινο μείγμα που μπορεί να βλέπει όλη μέρα μπάλα και να μη γράφει με την προβλεπόμενη συχνότητα (και να φωνάζει ο Ντόκος). Οπότε, τι καλύτερο μπορούσε να μας συμβεί, από το συνδυασμό αυτών των δύο; Προφιτερόλ απλωμένο πάνω στο γυμνό κορμί της Τζέσικα Άλμπα ΤΙΠΟΤΑ!

Έτσι βρήκαμε τον δικό μας άνθρωπο. Τον τύπο που μίλησε στην καρδιά μας με την έμπνευση και την τέχνη του. Ο Αγγλάρας με το “καλλιτεχνικό” Brickstand κατασκευάζει ποδοσφαιρικές δημιουργίες με τουβλάκια lego. Αν φαντάζεστε βλακειούλες του τύπου: “5 τουβλάκια και μια καράφλα κι έτοιμος ο Ρούνεϊ” τότε θα εκπλαγείτε και με το δίκιο σας.

Ο Brickstand φτιάχνει με τα τουβλάκια του, πιστές αντιγραφές των ποδοσφαιρικών γηπέδων της Αγγλίας. Και ναι, είναι τόσο εντυπωσιακά όσο φαντάζεστε. Στη γκάμα του περιλαμβάνονται  το ST.JAMES PARK, η ιστορική έδρα της αγαπημένης μας Newcastle κι άλλα 91 γήπεδα από την Premier League, τις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας αλλά και την Σκωτία. 

Οι δημιουργίες του κοστολογούνται στις 299 λίρες (μόνο) ενώ έχει φτιάξει μολυβοθήκες και ψηφιδωτά (πάντα με lego) των μεγαλύτερων ομάδων της Αγγλίας. Όποιος ψήνεται να μας κάνει ένα τέτοιο δώρο, να ξέρει ότι είναι καλοδεχούμενος.