Ο δημοφιλής -και αγαπημένος- ηθοποιός Michael C. Hall γνωστός και από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Dexter φαίνεται πως εκτός από πετυχημένος ψυχοπαθής δολοφόνος είναι και λάτρης του interior design και της υψηλής αισθητικής. 

Απόδειξη η παρακάτω οικία που αγόρασε πρόσφατα στο Los Angeles και αποφάσισε να ανακαινίσει εξολοκλήρου με τη βοήθεια της αρχιτέκτων Kishani Perera. H Kishani μαθημένη σε γνωστούς και περίεργους ευγενικούς αστέρες του Χόλιγουντ τόλμησε παραπάνω με τον Michael με το αποτέλεσμα να δικαιώνει απόλυτα και τους δυό τους. 

Ο Michael που ερωτεύτηκε τις τέχνες και την υψηλή αισθητική κατά τη διάρκεια των σπουδών του στην Αυστρία, δηλώνει πως ήταν εσωτερική ανάγκη για εκείνον η δημιουργία ενός χώρου που θα τον αντιπροσωπεύει και θα τον ταξιδεύει στις εικόνες που αγαπά. Άλλωστε οι Ευρωπαϊκές επιρροές δεν έρχονται μόνο από την Αυστρία. Όπως θα δείτε παρακάτω το σπίτι χαρακτηρίζεται από γνώριμα στοιχεία της Ισπανικής -αποικιακής- αισθητικής με βασικό χαρακτηριστικό, το ξύλο στο ταβάνι. 
 

Το αγαπημένο του κομμάτι είναι αυτός ο πορτοκαλί πάγκος στη κουζίνα του σπιτιού. Το μοναδικό έπιπλο έρχεται από τη δεκαετία των 60s και συγκεκριμένα από ένα Γερμανικό πανεπιστήμιο. Όπως δηλώνει είναι το μοναδικό αντικείμενο που τον ηρεμεί τόσο μέσα στο σπίτι.