Πόσο γαμάτος είσαι ρε παππούλη;

Για όλους εκείνους που πιστεύουν ότι το αισθητήριο της μόδας χάνεται με τα χρόνια...

Πόσο γαμάτος είσαι ρε παππούλη;

Για όλους εκείνους που πιστεύουν ότι το αισθητήριο της μόδας χάνεται με τα χρόνια...


Ένα άγχος για το πώς θα μοιάζουμε όταν γεράσουμε, το έχουμε. Άντρες και γυναίκες. Εμείς εδώ στο Provocateur, για παράδειγμα, κλείνουμε τα μάτια και φανταζόμαστε τους εαυτούς μας, γέρους μεν, αλανιάρηδες και μοδάτους δε: ο Ντόκος και ο Arkley να σβήνoυν κεράκια στα 80ά τους γενέθλια και να φοράνε εσπαντρίγιες, ο Μπόβολος να σκάει στην τράπεζα να κάνει ανάληψη της σύνταξής του φορώντας εμφάνιση συνδέσμου της Newcastle, o Ρητινιώτης να κρατάει στα γόνατά του τον δισέγγονό του κι αυτός να βλέπει το καπέλο του και να τον ρωτάει "τι είναι οι Active Member, παππού;", ο Μανιάτης να σπρώχνει την εγγόνα του στην κούνια φορώντας μπλούζα με στάμπα "I Love David Avramides" και πάει λέγοντας...
[banner]
Ολοι μας, ΟΛΟΙ όμως, θα είμαστε ένα μηδενικό μπροστά σε αυτόν τον υπεργαμηστερό παππούλη που θα δείτε στις φωτογραφίες τούτου εδώ του άρθρου. Θα είμαστε μηδενικά μπροστά στην μπροστοσύνη του. Θα είμαστε γατάκια μπροστά στην αφεντιά του.

Το όνομά του, Günther Krabbenhöft, η ηλικία του 104 έτη (ο ίδιος λέει πως είναι 68 αλλά τον πιστεύουν μονάχα οι ομοιοπαθούσες Σαπουντζάκη και Ντενίση) και η εθνικότητά του, γερμανική.

Αφού πρώτα του αποδώσουμε τα δέοντα...

Τον απολαμβάνουμε...

 

 

 

 

 

 

 Φωτογραφίες: Koonepics

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα