Όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι. Και η λάμπα πάνω από το κεφάλι μας άναψε γεννώντας μια ιδέα που στη σκέψη της και μόνο, λιώσαμε στο γέλιο.

Έγραψε ο Jason ένα εξαιρετικό κείμενο για τον Όσκαρ (Γ)Ουάιλντ, έκανα Like και παρατήρησα άλλο ένα από τον φίλο μας τον 漢字. Δεν ξέρω πως προφέρεται. Δεν ξέρω από ποια χώρα είναι. Κινέζος, Κορεάτης, Ιάπωνας, Βιετναμέζος, Φιλιππινέζος, ειλικρινά μόνο ένας άνθρωπος στη γη μπορεί να τους ξεχωρίσει κι αυτό επειδή μία από τις κυρίες που θα δεις από κάτω είναι πρώην γκόμενά του που τον παράτησε για να παντρευτεί έναν από αυτούς που θα δεις από κάτω (αμαρτία).

Οπότε εμείς είπαμε να δούμε τι είναι αυτός ο τύπος. Για να καταλάβουμε τι παίζει ζητήσαμε τη βοήθεια του Bing, του πασίγνωστου μεταφραστή στο facebook. Επειδή δεν καταλάβαμε λέξη, αποφασίσαμε να μεταφράσουμε κι άλλα Κινεζικά προφίλ, για να καταλάβουμε τι γράφουν αλλά και τι πραγματικά εννοούν.

‘Ενας κλασικός τύπος γυμναστηρίου, σούπερ γκόμενος για τα δεδομένα της πατρίδας του. Το “θα αυτό το ξόρκι” μας δείχνει ξεκάθαρα την ανάμειξη του σε υποθέσεις μαύρης μαγείας με θύματα τα πιτσιρίκια που βλέπετε. Ελπίζουμε οι αρχές της χώρας του να κινητοποιηθούν.

Σύντομα καρδιά. Η φίλη μας η ρομποτένια, προσπαθεί να αποκτήσει ανθρώπινα χαρακτηριστικά και κάνει έκκληση στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας να της δώσουν την απαίτουμενη χορηγία. Έχει κάθε λόγο να είναι στα κάτω της.

 

Θα πω την αλήθεια. Αυτό το έβαλα για έναν και μόνο λόγο. ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΑΖΑΛΕΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ. Και όπως λέει και η ίδια: “δεν μιλάει ποτέ ήπια άνοιξη νερό όπου είναι μου ναυτιλία ποτάμια και ευγενική λίκνισμα άνοιξη δεν μιλάει πού μου σπίτι”. Συγκινήθηκα ρε πούστη μου…

Μπορεί να τις βλέπετε ήρεμες, αλλά ένας θεός ξέρει πώς κρατιούνται. Είναι οι επικεφαλής του φεμινιστικού κινήματος της Ταϊβάν και προφανώς πόσταραν τη συγκεκριμένη φωτογραφία για να δείξουν ότι πλέον πολεμούν την ανδροκρατία από μέσα.

 

Η δεσποινίς Aang Kaw είναι το κλασικό τσουλάκι που ψαρεύει πελατεία. Έρχεται στο χώρο σας αβάδιστα αβασάνιστα. Ναι, γίνονται και στην Κίνα αυτά.

Μετά την πορνεία βλέπουμε στην Ασία πως ανθεί και η διακίνηση ανθρώπινων οργάνων. Και η θαρραλέα κυρία τολμά να δώσει και ονόματα στη φόρα. Η τελευταία της πρόταση μας δημιουργεί έναν κόμπο στο στομάχι. “Δαπανώνται χιλιάδες οστά Εμφάνιση”, το γράφω και μου σηκώνεται η τρίχα.

Εδώ οι αθλήτριες του κέρλινγκ καταπονημένες από την ολοήμερη προπόνηση είναι έτοιμες για χαλάρωμα στην πισίνα. Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ θα μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης για 6 μέρες λόγω λόρδωσης. Έτσι μας ειπαν, έτσι σας λέμε.

Και όπως έκανα την έρευνα ξαφνικά μου εμφανίζεται η ένδειξη:

Η οποία σημαίνει:

Και τα παράτησα.

Αν έχετε δει καμιά παρόμοια ομορφιά, στείλτε να τη δούμε.