Σήμερα μάθαμε πως μόνο 6% των Ελλήνων αυνανίζεται σε συχνή βάση  κοινώς “τον παίζει κατά συρροή” και όχι “που και που”. Κι αν οι συμπεριφορές στη τηλεόραση, στο δρόμο ή το Facebook μαρτυρούν περίτρανα πως το ποσοστό είναι πολύ μεγαλύτερο, η έρευνα είναι εδώ για να το διαψεύσει. 

Πηγή μας, οι καλοί συνάδελφοι του φρέσκου Healthmag.gr που μας σφύριξαν τη πληροφορία, μια πληροφορία που όπως καταλαβαίνετε, ως γνήσιοι Προβοκάτορες, δεν θα μπορούσαμε να την αφήσουμε ασχολίαστη. 

Πριν προχωρήσουμε σε εξηγήσεις, όμως, να ξεκαθαρίσουμε πως το 6% δεν είναι απλά ένα εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό. Είναι ανέφικτο (#denvlepoumetsontes). 

Πάμε να δούμε τους λόγους: 

Τσιγάρο 

Με τον έλληνα να καταλαμβάνει τον τίτλο του “παγκόσμιου πρωταθλητή ταμπακέρας”, ο χρόνος που πραγματικά έχει στη δούλεψή του τα αγαπημένα του χέρια, είναι πολύ-πολύ λίγος. Μη σκέφτεστε ανώμαλα του τύπου “με το ένα την πιάνει, με το άλλο φουμάρει” κάτι τέτοιο θα καθιστούσε ανέφικτη κάθε δυνατότητα “ζάπινγκ”.

Σε πρακτικούς όρους σημαίνει πως από τις 14 ώρες που βρίσκεται σε κατάσταση “ενεργός”, περίπου ανά μισάωρο “ανάβει”. Αν εξαιρέσουμε λοιπόν το κορίτσι που θα τον πάρει από το χέρι και θα τον οδηγήσει στο κρεβάτι, καμιά άλλη ελπίδα δεν υπάρχει στο να περάσει λίγο χρόνο με τον Μεγάλο(;). 

Ποτό 

Ο Έλληνας πίνει και όταν πίνει μεθάει. Δες το “κίνημα” #free_tsipouro, παίζει πρώτο θέμα παντού. Μιλάμε για την επανάσταση που αποδεικνύει περίτρανα πως έχει πολύ μικρότερο πρόβλημα στο να του πάρεις το σπίτι, το κρεβάτι και τον καναπέ από το να του πάρεις το αγαπημένο του ποτό. 

Οι συνέπειες της υπερβολικής κατανάλωσης είναι γνωστές σε όλους μας, οπότε μόνη φάση να αντικρίσει “την τραγωδία”, μένει να τον τραβήξει καμιά άγνωστη στο μπαρ, να τον κρύψει στις τουαλέτες, να του κατεβάσει τα βρακιά και να ξυπνήσει στο Φαληράκι της Ρόδου. 

Έχει φίλους

Ναι, πολλούς φίλους. Δες το και προσωπικά. Πόσες φορές κάθισες στο σπίτι έτοιμος να στήσεις τη φάση, με το λαπτοπάκι ανοιχτό και το αγαπημένο σου site να σε περιμένει στις κατηγοριούλες του και εκείνη την καβλιάρα την ώρα, να χτυπάει το τηλέφωνο… Πολλές. Είναι ο κολλητός του κολλητού σου που έχετε να τα πείτε καιρό και γνώρισε μια γκόμενα που είστε mutual και θέλει συμβουλές. Σε γάμησε και πού ξανά τέτοιες καύλες;

Φράγκα 

Θα μπορούσε να αποτελεί λόγο για να έχουμε ανεβασμένα ποσοστά, αλλά έλα που δεν είναι. Ο Έλληνας μπορεί να μην έχει μια, όμως τα φιλαράκια του τα βάζει πάντα πάνω από τη πάρτη του και τον Μεγάλο. Η στιγμή που ο κούκος θα βγει στις 21.00 του Σαββάτου και εκείνος δεν θα έχει ούτε για μπύρες από το περίπτερο, είναι το δικό του friend alert. To σπίτι γεμίζει, τσοντάρουν όλοι, καβατζώνονται με μάσα και παίζουν PRO.

Χειροθηλασμός – Φίλοι: 0-1

Ξενόγλωσσο περιεχόμενο 

Είναι γνωστό το πόσο λατρεύει τις ελληνικές ταινίες. Δεν είναι θεωρία, είναι φακτ. Δείτε όλα τα μπλοκμπάστερ μετά την εμφάνιση του Τιτανικού. Όλα ελληνικά. 

Εδώ παίζει θέμα, γιατί μπορεί ο αγαπητός SIRINA να κάνει αγνό ελληνικό πορνό με βαλκάνιες αλλά ο Έλληνας και δεν έχει μια και δεν θέλει να πληρώσει. Από την άλλη, στο τσάμπα, ούτε υπότιτλους έχει στις γερμανικές, ούτε σκαμπάζει τα καλιφορνέζικα της Mary Carey (της σωστής). Τσαντίζεται, τα κλείνει όλα και περιμένει τη μέρα που είτε η Ελλάδα θα γίνει Βουδαπέστη, είτε ο Παπακαλιάτης θα αποφασίσει να μπει στη βιομηχανία. 

Είναι ταμπού 

Μικροί, όλοι μεγαλώσαμε με κάποιο μαλάκα φίλο να μας λέει πως αν παίζουμε την “πουλάρα” μας δεν θα μπορούμε να κάνουμε παιδιά. Ευτυχώς, η φόλα του ήταν παντελώς ανούσια, μιας και κανείς δε γούσταρε μούλικα στο παιδικό του δωμάτιο. 

Κόλλησε όμως και τώρα είναι “παιδική ασθένεια”. Πλέον, ο πατέρας σου θέλει να γίνεις Κούρκουλος και η μάνα σου Κυριάκος Μητσοτάκης. Χάνεσαι στο χάσμα και ξεχνάς κάθε πιθανότητα να μαλακιστείς σα βασιλιάς στο σπίτι που πλέον μένεις μόνος σου. 

Δεν ξέρει το “clear history” 

Για πολλούς “μονογαμικούς” η ψηφιακή πολυγαμία του ενός κλικ είναι κάτι φοβερά ηδονιστικό. Έλα όμως που την ανωμαλία που ξεδιπλώνουν στην οθόνη με τρεις και τέσσερις πορνοστάρ δεν θέλουν να τη δει η γκόμενά τους. 

Στην ιδέα και μόνο πως στο πρώτο “p” θα σκάσει εδώ (explicit) τρομάζουν και περνούν το PC με μαντηλάκια Dettol.

Δες πως γίνεται από το 1995: 

Θέλει ολόκληρη τη τσόντα

Η παροιμία “και την πίτα ολάκερη και το σκύλο χορτάτο” δεν βγήκε τυχαία στη πατρίδα. Είναι στο ελληνικό δαιμόνιο να εισπράττουμε την απόλαυση μόνο αν καταβροχθίζουμε ολόκληρο το πακέτο. Το κάναμε με τα ευρωπαϊκά κονδύλια, το κάναμε με τις πολυμετοχικότητες, το κάνουμε και με το πορνό. 

Τι είναι ο Έλληνας να “βγάλει” ολόκληρη συνουσία σε 04:59; Ο Έλληνας “τινάζει” σε 17 λεπτά και τέτοια πράγματα δε τα γουστάρει. Και λόγω συνείδησης και λόγω ταλέντου φυσικά. 

Δεδομένα 3G

Μπορεί και ο Έλληνας να περιφέρεται συνέχεια με ένα κινητό στο χέρι, τα “πακέτα” που παίζουν όμως ίσα-ίσα φτάνουν για να σχολιάσει David Avramidi και να μοιραστεί Χρυσηίδα Δημουλίδου. Όταν λοιπόν βρει λίγο χρόνο και θέλει να κάνει “το κομμάτι του on the go”, τα τουλάχιστον 5€ δεδομένα που θα χρειαστεί, φαντάζουν τρελό ποσό. Εκεί είναι που καταλαβαίνει πως όλες οι εταιρείες κινητής τον κρατούν από τα @@ και παρατά την άνιση μάχη. 

Είναι “που και που” 

Άλλη μια παροιμία αποκλειστικά και μόνο γι’ αυτούς τους τύπους είναι το “ό,τι του φανεί, του Λωλοστεφανή”. Όπως καταλαβαίνετε η στάση αυτή δεν προσδιορίζει ούτε εγκράτεια, ούτε αυτοσυγκράτηση. Μπορεί να υπάρξουν φορές που θα είναι “καθαρός” για μέρες (μπορεί και μήνες) και άλλες που ο εθισμός του θα “ακυρώνει” ό,τι συμβαίνει στη ζωή του. Είναι οι άνθρωποι του “Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ”, δεν δείχνουν κανένα επαγγελματισμό σε ό,τι κάνουν και φυσικά είναι πανεύκολο να τους τσακώσεις στα πράσα. 

ΔΕΝ βλέπει πορνό 

Αφήσαμε φυσικά τελευταία αυτή την ανώμαλη και φιλήδονη κάστα που δεν θέλει πορνό για τη “φάση” της. Είναι οι άνθρωποι που τους μιλάς και είναι “κάπου αλλού”, που τους πασάρεις έτοιμη γκόμενα κι αυτοί τη “βγάζουν φωτογραφία” για την “πρωινή”. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτή η κάστα φτιάχνει δικούς της κόσμους και κανείς δεν θέλει να ζει σε αυτούς. 

Εξηγήσεις έχουν δοθεί. Με αυτούς που δεν ασχολούνται καθόλου με το άθλημα, πολύ απλά δεν ασχολούμαστε και εμείς μαζί τους. 

Για το τέλος θα παρακαλούσαμε τους ήρωες του περήφανου 94%, άνδρες (κυρίως) και γυναίκες, να υποστηρίξουν αυτό το πανηγυρικό “ΟΧΙ” στον εθισμό της μαλακίας, διαδίδωντας το περήφανο μήνυμα του λαού. Ένα “ΟΧΙ” που δείχνει αυταπάρνηση σε δύσκολες στιγμές και κρατά το ηθικό “ακμαίο”.

Σημείωση: Η έρευνα διεξήχθη στην Ελλάδα και αφορά κυρίως άντρες που σε αναζήτηση συμβουλών για τις σεξουαλικές τους διαταραχές αποκάλυψαν τον κρυφό εθισμό τους στο πορνό που όλοι αγαπήσαμε από παιδιά.