Προσωπικά λάτρης των ολικών ανακατασκευών δεν είμαι και για να μην μπερδευόμαστε, όταν λέω “ολικών ανακατασκευών” εννοώ την εκ βάθρων επανακατασκευή ενός αυτοκινήτου από εξειδικευμένους οίκους “βελτιώσεων” κλασικών αυτοκινήτων. Ναι, παίζουν και αυτά στα ξένα. 

Για να το φέρω σε προσωπικό επίπεδο τώρα να πω πως παραμένω περήφανος και καθημερινά ευτυχισμένος ιδιοκτήτης μιας BMW E30 που φοράει ακόμα το εργοστασιακό της Blaupunkt ραδιοφωνάκι. Όπως καταλαβαίνετε, όλα τα υπόλοιπα παραμένουν σύμφωνα με το θέλημα του Γερμανού κατασκευαστή. 

Επανέρχομαι στο θέμα όμως κι αυτό δεν είναι άλλο από τη σημερινή φιλοξενούμενη Porsche 911 Targa. Ο οίκος Singer Vehicle Design (τσεκάρετε το site τους) που ανέλαβε το project διατηρεί φανατικούς αγοραστές σε όλο το κόσμο και όπως θα δείτε παρακάτω το επίπεδο εξειδίκευσης των μηχανικών του ξεπερνά κάθε λογική. 

Είπαμε, δεν είχα σκοπό να αφιερώσω τη στήλη σε κάτι που θα ξέφευγε έστω και λίγο από το κλασικό, ένα πρώτο σκρολάρισμα όμως θα πείσει για το αποτέλεσμα. Ελπίζω να αρέσει κιόλας ώστε να συνεχίσουμε και σε αυτόν το δρόμο. 

Αν θέλετε να διαβάσετε όλη την ιστορία πίσω από την ανακατασκευή της, μπείτε εδώ

 

Φωτογραφίες: Singer Vehicle Design