Αυτή η πρόταση μπορεί να γραφτεί με διάφορους τρόπους. Ο Μέσι φεύγει από την Ευρώπη. Ο Μέσι δεν θα γυρίσει “σπίτι” του, όπως στοιχημάτιζαν πολλοί φαν του. Επίσης, ο Μέσι απέρριψε ή μάλλον ανέβαλε για ένα χρόνο τις συζητήσεις του με την Αλ Χιλάλ, κάνοντας στην άκρη το 1 δις τον χρόνο. ΟΚ, μαγκιά για πολλούς. Σε κάθε περίπτωση, η αποχώρηση του Μέσι από την PSG, εκτός από όχι με τις καλύτερες συνθήκες μετά το Μουντιάλ, έγινε και λίγο θρίλερ. Τα σενάρια ήταν πολλά, το ίδιο και η φλυαρία. Ένα ωραίο ποδοσφαιρικό “δραματάκι” για να παρακολουθούμε, για να περνάει η ώρα, έγινε ριάλιτι. Και μάλιστα φθηνό. Μέσα σε όλο αυτό, τον ίδιο τον Μέσι τον φανταζόμαστε εκεί που είναι πάντα, όταν δεν βρίσκεται στο γήπεδο: στην κοσμάρα του. 

Δεν είναι λίγοι όσοι απογοητεύτηκαν που το σενάριο για την επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα ναυάγησε και ο ίδιος προτίμησε την Ίντερ Μαϊάμι. Η ίδια η Μπάρτσα επίσης δεν χάρηκε ιδιαίτερα με τις κάπως άσχημες αναμνήσεις που είχε ο -για πολλούς- GOAT τα τελευταία του χρόνια εκεί. Εμείς πάντως βρήκαμε το πιο ωραίο βιντεάκι που καταφέρνει μέσα σε 50 μόλις δευτερόλεπτα να απεικονίσει αυτόν τον οριστικό (όσο οριστικό είναι κάτι προσωρινό θα πούμε, κρατώντας μικρό καλάθι) χωρισμό της Μπαρτσελόνα με το πιο δικό της παιδί. 

Ο Huna Amman είναι καλλιτέχνης από την Ιορδανία. Στο προφίλ του στο Instagram μετρά ήδη 629 χιλιάδες ακόλουθους, οι οποίοι υποθέτουμε ότι απολαμβάνουν illustrations και τα βιντεάκια του όσο και εμείς. Ο Huna μιλά για το ποδόσφαιρο χωρίς να μιλήσει. Ωστόσο, λέει όσα σκεφτόμαστε όλοι. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα καταφέρνει να τρολάρει τους σούπερ σταρς του ποδοσφαίρου, τους εμβληματικότερους προπονητές, τα  next big things αλλά και τα κακώς κείμενα της μπάλας. Σε ένα πολύ πρόσφατο βίντεο illustration του, δείχνει τον Μέσι να φεύγει οριστικά από την Ευρώπη, αποχαιρετώντας τη Μπάρτσα, με μερικές από τις εμβληματικότερες στιγμές (και κόντρες του) σε αυτή. 

Δες το εδώ:

Κάτι μπήκε και στο δικό μας μάτι και για αυτό παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά άλλα αγαπημένα δικά του video illustrations. Όλα ποδοσφαιρικά, μιας και όλο του το προφίλ είναι εθισμένο στον βασιλιά των αθλημάτων. 

Τα vibes του Χάλαντ

Πώς κοιμούνται οι ποδοσφαιριστές

Κέιν Vs Χάλαντ

Τα “τσαταρίσματα” του Γκουαρδιόλα με τους δικούς του

Ο Χακίμι και η μαμά του